Nem vette át az ítéletét Hujber Ferenc

Pusztán feledékeny vagy egyáltalán nem érdekli Hujber Ferencet az ellene indult eljárás?

Pusztán feledékeny vagy egyáltalán nem érdekli Hujber Ferencet az ellene indult eljárás?

Első körben nem vette kézhez a bírósági végzését Hujber Ferenc – értesült a Bors. A színész így legfeljebb személyesen érdeklődhetett és értesülhetett arról, milyen ítéletet hoztak vele szemben. Mint ahogyan arról a Bors elsőként beszámolt, Hujber ellen kábítószer birtoklása miatt emelt vádat az ügyészség, sorsáról tárgyalás mellőzésével döntöttek.

Forrásunktól úgy értesültünk, az első kézbesítés nem sikerült, de további kísérletek jöhetnek. Ügyvéd szakértőnk azt mondja, akár taktikai okok is lehetnek a háttérben.

Egy hete írtuk arról, hogy kábítószer birtoklása miatt vonják felelősségre a színészt

– Lehet, hogy csak apró időhúzás, de biztos vagyok benne, át fogja venni – mondta dr. Bacsek György a Borsnak. – Még három alkalommal viszi majd ki a postás Hujberhez az ítéletét tartalmazó levelet, és amennyiben harmadszorra sem veszi át, kézbesítettnek minősül – mondta, hozzátéve: innentől lenne nyolc napja a tár­gyalás megtartását kérni, amennyiben nem ért egyet a döntéssel.

A Bors úgy tudja, az ügyészség megkapta és tudomásul is vette a végzést, azaz már csak Hujber Ferencen múlik, lesz-e tárgyalás az ügyében. Áprilisban robbant a hír, hogy a színészre felesége, Cynthia kihívta a rendőröket. Ez már a sokadik családi perpatvar lehetett, az ügyben nyomozás indult kényszerítés gyanújával. A zsaruk a gyermekekre való tekintettel a gyámügyet is bevonták, a nagy fordulatot azonban a rendőrök szolgáltatták: kábítószer birtoklása miatt javasoltak vádemelést a színész ellen.

Hujber a közösségi oldalán a Bors cikkét követően ismerte be: házkutatás volt nála, füvet találtak a szervezetében, és a „füves dobozában” is.