Nem segít testvérén a milliárdos özvegy: kölcsönökből vesz lakást Vajna Timi húga

Vajna Tímea hiába Andy Vajna egyetlen örököse, húgának, a hamarosan anyai örömök elé néző Lillának ugyanúgy szüksége van hitelre ahhoz, hogy lakást vegyen.

Vajna Tímea hiába Andy Vajna egyetlen örököse, húgának, a hamarosan anyai örömök elé néző Lillának ugyanúgy szüksége van hitelre ahhoz, hogy lakást vegyen.

A Bors munkatársa péntek délelőtt munkába kísérte a várandós Palácsik Lillát és férjét, s míg előbbi a Talent Stúdió diákjait vezette be a fotózás rejtelmeibe, addig Tamás a központ marketing menedzseléséért felel.

A fiatal házasok, s leendő szülők nagy elánnal vetették bele magukat a munkába, ám Tamás szerint nincs is más választásuk, mint dolgozni, ha egyről a kettőre szeretnének jutni.

Lilla és Tamás a Talent Stúdióban dolgoznak jelenleg, ahol gyerekeket tanítanak fotózni © Végh István

Mindig megkapjuk az emberektől, hogy nekünk könnyű, mert Lilla nővérének, Timinek van pénze, és biztos ő tömi a zsebünket, de ez nem igaz! Egyáltalán nem vagyunk eleresztve anyagilag, sőt, a karantén alatt kétszer is meg kellett gondolnunk, hogy mit engedhetünk meg magunknak

– kezdi lapunknak Visváder Tamás, aki olyannyira megelégelte az alaptalan vádakat, hogy a minap az egyik rajongójának még a bankszámlakivonatát is elküldte, amin feketén-fehéren szerepelt, hogy mennyi pénz van a kártyáján.

Ez is érdekelheti!

Vajna Timi vette észre először Palácsik Lilla terhességét

Nehezen viseli terhességét Palácsik Lilla

Vajna Tímea húga abban reménykedik, hogy hamarosan nővérénél is kopogtat a gólya

Mindent megmutat Vajna Timi húga, még a babaágyba is belenézhet!

Nem keresünk milliókat! Nekünk is pont úgy kell gürizni a pénzért, mint bárki másnak. Spórolunk, ahol tudunk, mert a havi 200–250 ezer forintos keresetből mi sem váltjuk meg a világot. Lilla a nyolcadik hónapban jár, nyilván ő már nem bír annyit dolgozni, mint korábban, és nem is engedném, úgyhogy igyekszem minél többet vállalni – ismeri be Vajna Timi sógora, aki egyszerre három cégnek, egyebek között a Talent Stúdiónak végzi a marketing és social média kampányát, s reméli, hogy mihamarabb beérik a munkájának gyümölcse.

Öntudatos: senkitől nem akar függeni Visváder Tamás © Végh István

Jelenleg egy nyolcvan négyzetméteres, II. kerületi lakásban lakunk, aminek Timi a többségi tulajdonosa. Amikor ugyanis a sógornőm 2008-ban felköltözött Budapestre, akkor a nagyszülők és a szülők segítségével vett egy lakást, amit aztán eladott, és beruházott egy nagyobbra a II. kerületben. Ebben lakunk most mi, s ennek a 25 százaléka a Lilláé – mondja Tamás, aki azonban nem szeretne élete végéig egy kölcsönlakásban élni, ezért úgy döntöttek, hogy egy saját otthonra spórolnak.

Persze nagy segítség, hogy van ez a lakás, de akkor sem a miénk, legalábbis nem teljesen, ezért Lillával úgy döntöttünk, hogy elköltözünk, és a Balaton környékén veszünk egy sajátot, amire már az állami támogatást is felvettük

– magyarázza a leendő édesapa, aki hozzátette: nem jókedvükben igényelték meg a kölcsönöket, hanem, mert anélkül nem boldogulnának.

Vajna Tímea az egyik leggazdagabb magyar hölgynek számít, de húga önállóan akar boldogulni © Móricz István

Életünk végéig spórolnunk kéne, hogy vegyünk egy saját házat, de ugye, a baba a nyakunkon van, Lilla hamarosan szülni fog, és idővel egy második gyereket is szeretnénk. Éppen itt az ideje, hogy teljesen önálló életet kezdjünk, mert ahogyan eddig sem, úgy a későbbiekben sem szeretnénk senkitől függeni!

Palácsik Lilla már a 8. hónapban jár, hamarosan megérkezik első gyermeke, akit a Balaton partján szeretnének felnevelni, ezért vesznek ott lakást. Kölcsönből © Végh István