Celeb

Nem Görög Zitáéké az első egynyári celebházasság

Sz. B.

Létrehozva: 2016.07.31.

Fél év után zátonyra futott Görög Zita és Koltay Tamás házassága. A sztárvilágban nem az övék az egyetlen elhamarkodott esküvő, sokan fogadnak örök hűséget néhány hónap vagy akár egy nap erejéig.

Azt hitték,a menedzsere a vőlegény

Elkésett a saját esküvőjéről, és az oltár előtt nem sírt, ebből tudta Judy, hogy valami nem stimmel. Rolival 2008 nyarán házasodtak össze, s nem sokkal később szakítottak is.

– Nagyon érzékeny vagyok, és egyetlen igazi, menyasszonyhoz méltó könnycsepp sem gördült végig az arcomon. Mialatt tartott a ceremónia, arra gondoltam, vajon időben engedik-e ki a galambokat… Tehát nem éreztem, amit kellett volna, mint a második esküvőmön, amikor lesírtam a sminkem, és az igen kimondásakor azt éreztem, hogy ő az a férfi, akivel boldog leszek – mondta el a Borsnak Judy, azt is elárulva, hogy Rolival már az esküvő előtt majdnem különváltak.

– Egyrészt azt gondoltam, majd a hivatalos papír – ami egyfajta felelősséget jelent – megment minket, másrészt a nyomás is nagy volt rajtunk. Mindenki azt kérdezte, mikor esküszünk? Ezért aztán belevágtunk, pontosabban én egyedül. Mindent a menedzseremmel intéztünk el, egy idő után azt hitték, hogy ő a vőlegény.

Britney Spears – 2 nap 

Las Vegas, 2004. január 3., Brintey Spears férjhez ment. Gyerekkori barátjának, Jason Alexandernek fogadott örök hűséget bormámorosan. Később meggondolta magát, és két nap után érvénytelenítették a frigyet. A vőlegény minden­esetre profitált a dologból, milliós lelépési díjat kapott, az újságokban pedig jó pénzért kiteregette, hogy Britney alaposan belőve  állt az oltár elé. Az énekesnőt állítólag a zuhany alatt kellett újraéleszteni, annyira tele volt kábítószerekkel.

Spears második házassága sem sikerült jobban, bár Kevin Federline táncostól két év és két közös gyerek megszületése után vált el.

Habonyéknak negyedszerre sikerült elválniuk

Kapócs Zsóka és Habony Árpád válása sikerült a legkacifántosabbra a magyar sztárpárok közül. Náluk tovább tartott a válási procedúra, mint maga a házasság, pedig nem az osztozkodás nyújtotta hosszúra a bontópert. Házasságuk híre 2014 áprilisában került a címlapokra, majd a megjelenés után fél nappal a színésznő a közösségi oldalán meglepő nyilatkozatot tett: „VÁLOK! Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötésemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit! Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e!”

A házasság két hónapig tartott, de a válás csak a negyedik nekifutásra sikerült, az első három tárgyaláson ugyanis hol az egyik, hol a másik fél nem jelent meg.

Nóra: álomesküvő után gyors válás

A műsorvezető 2010 óta Nánási Pál felesége, és két gyermek boldog édesanyja. Első házassága viszont hét együtt töltött év után csúnya véget ért. A ceremónia 2008 nyarán volt, s januárban a válásukról cikkeztek. Állítólag már novemberben elhagyta Nórát az RTL Klub kreatív producere, akivel ezek után is kénytelenek voltak később együtt dolgozni. – Teljesen túlléptünk a házasságunkon, most már nyugodtan, konfliktus nélkül dolgozunk együtt – mondta válásáról D. Tóth Kriszta műsorában Nóra. 

Ami nem jó, azt lecserélem

Megfigyelhető tendencia, hogy az emberek manapság könnyen cserélik le a partnerüket még akkor is, ha már házasságban élnek.

– A mai világ erről szól: ami nem jó, azt lecserélem, legyen az autó, háztartási gép, férj vagy feleség. Kevesen tesznek erőfeszítéseket a problémák megoldására. Másrészt felelőtlenül házasodnak. Az egy-két év után felbomló házasság valójában komolytalan volt, talán csak a lagzi, a szép ruha volt a fontos – mondta Rusz Edit családterapeuta, aki szerint az is a gyors váláshoz vezet, hogy könnyen csábíthatók az emberek. – Elég egy-két pozitív élmény, visszajelzés mástól, és máris elgondolkoznak rajta, hogy talán jobb lett volna az a másik, mint a jelenlegi partnerem – vélte a szakértő, aki szerint nincs ideális időpont a válásra.

Az sem megoldás, ha egy-két év után elválnak, de ugyanúgy az sem, ha csak azért maradnak együtt, mert már úgyis házasok. – Sok házasságban tapasztalom, hogy a gyerek befolyásoló tényező. Ennek nyilván így is kell lennie, de ha már tényleg megszületett a válás gondolata, nem szabad sokáig húzni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143038_auto_resized.jpg
origo.hu

Oroszország rakétákkal támadta Ukrajnát és előretört Urozsajnoje közelében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27206_resized.jpg?avcount=1713512417
origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143250_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Testvérviszály lett Vajna Timi nagymamájának kórházi kezeléséből

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142412_auto_resized.jpg
hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141348_auto_resized.jpg
ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141217_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Támogatják az uniós vezetők a katonai segítséget Ukrajnának, de figyelembe veszik a tagállami érdekeket + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27205_resized.jpg?avcount=1713512417
origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136724_auto_resized.jpg
travelo.hu

Csodájára járnak a színpompás dunántúli völgynek, ahol azáleák virágoznak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713512417
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713512417
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141717_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszűnik a magyarok egyik legkedveltebb csatornája

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/BXXBwj8joBF5Kps72FIDvCRWYFkq-XVRY9c7pJQm9Mc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFiNmZlOGViZDQ5YjQ1Y2Q4MDMyMDdhNDJhYWEyYTc0.jpg
Család

Rubint Réka megrendítő vallomása: „A gyerekekkel eltöltött időt később nem lehet pótolni”

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/6bsESZcbegwTv-qqCYlu4r9pYw2qwPqVHqF0Y5A7fm0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MxNDQzMmQ2ZTJiNzRiOWZhZGYwY2JlMzQ3MDVlMDAx.jpg
BOTRÁNYOS

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket