Nagy visszatérésre készül a férje elvesztése miatt összeroppant Pécsi Ildikó

Minden este kijár hosszú betegség után elhunyt férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó nyughelyéhez. Pécsi Ildikó, A színésznő egyszerűen nem képes feldolgozni párja halálát.

Most azonban egy hatalmas fordulat következett be a Kossuth- és Jászai-díjas színésznő életében, ugyanis visszatér a színpadra.

– Jót fog tenni a munka, hogy kitölti a gondolataimat valami más! – mondta a Blikknek a művésznő, akit teljesen összetört a gyász, folyton a könnyeivel küszködött.

© Ripost

Néhány napja azonban nagy változás történt az életében. Családja, gondozója és a barátai mindent elkövetnek, hogy párja nélkül is találjon szépséget az életben. L. Péterfi Csaba húsz éve amatőr színészként ismerte meg Ildikót, aki azóta fogadott fiaként szereti őt. Most ő sietett a színésznő segítségére.

– Felkértem Ildikót egy zenés darab, a Fekete Péter játékmesterének. Januárban lesz az amatőr társulat bemutatója. Azt gondoltuk a családdal együtt, hogy a munka, a színház jót tehet neki, eltereli a fájdalmas gondolatait – árulta el a lapnak a férfi.

Pécsi Ildikó nagyon megörült a feladatnak és izgatottan készül a fellépésre. Mindannyian remélik, hogy a vidám, zenés produkció gyógyír lehet a fájdalmakra.

– Az én életem Édesjólajosomról és a színházról szólt. Mióta a férjem elvesztettem, minden nap minden órája fáj. Üres a ház és üresnek, elveszettnek érzem nélküle magamat is, csak 51 együtt töltött évünk emlékei vigasztalnak. Az emlékekbe menekülök, boldoggá tesz, hogy visszaidézem a legszebb, Papával közös pillanatainkat, de annyira fáj, hogy nem szólhatok már hozzá, nem foghatjuk meg egymás kezét, hogy időnként sírva fakadok. Főleg esténként, hiszen ott alszom, abban az ágyban, ahol már örökre üres lesz a helye. Még érzem a párnán az illatát, velem vannak az emlékek, de amikor visszazuhanok a valóságba, hogy ő már elment, akkor iszonyúan rossz. Ezért jó újra kicsit a színházzal foglalkozni. Tudom, hogy Csaba majd hoz-visz a próbákra, és remek kis darabot csinálunk együtt – vallotta be a színésznő, aki ugyan nem magányos, mégis nagyon egyedül érzi magát párja nélkül.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors