Molnár Anikó már csak szeretőt akar

Az egykori Nagy Ő mostanában érzelmes, egyben csalódott hangvételű írásokkal árasztja el Facebook-oldalát. Molnár Anikó lapunknak most elárulta, hogy miért.
Az egykori Nagy Ő mostanában érzelmes, egyben csalódott hangvételű írásokkal árasztja el Facebook-oldalát. Molnár Anikó lapunknak most elárulta, hogy miért.

Mindannyian láthattuk, ahogy Molnár Anikó évekkel ezelőtt, még a Nagy Ő szerepében kereste a tévében igaz szerelmét, azt a férfit, akivel egy életet leélhet. Azóta már több kapcsolaton túl van, de még nem találta meg az igazit. A 42 éves nő már nem feltétlenül hisz abban az érzelmi kötelékben, melynek során az éle­tünket is odaadnánk a másikért.

– Nem tetszik, ami mostanában megy a világban. Nincs őszinteség, sem hűség. Mindenki a saját érdekei szerint választ párt, és beleragadnak rossz kapcsolatokba – fakadt ki lapunknak Anikó.

Negyvenkét évesen még mindig nem találta meg a boldogságot. Volt szerelme öt évig hazudott neki © Móricz István

– Megcsalják egymást az emberek, és hazudoznak. Néhány hónapja léptem ki én is egy ötéves kapcsolatból, és mint kiderült, ő is végighazudta az egészet. Már inkább csak szeretőt tartanék. Ha szerelmesek va­gyunk, úgyis fájdalom a vége. Ezt már nem akarom. Nem akarok már hazugságokat, csak mondjuk ki kerek pe­rec, hogy mit akarunk, és minden tiszta marad – fejtette ki a Borsnak Molnár Anikó, aki már csak komoly fenntartással kezdene bele egy új kapcsolatba.

– Jelenleg nem látom értelmét egy párkapcsolatnak az életemben. Nincsenek nagy elvárásaim. A retróértékeket szeretem az életben: egy nő legyen nő a kapcsolatban, egy férfi pedig férfi. Szövetséget kell alkotni, amibe senki nem tud belerondítani. Őszinteséget és hűséget szeretnék – mondta lemondóan.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors