Mocskos ajánlatot kapott Keresztes Ildikó

Szerelem vagy csak szex, mindegy. Legalábbis annak a férfinak, aki minden követ megmozgat, hogy múlt vasárnapi szexi produkciója után megismerkedhessen Keresztes Ildikóval.
Szerelem vagy csak szex, mindegy. Legalábbis annak a férfinak, aki minden követ megmozgat, hogy múlt vasárnapi szexi produkciója után megismerkedhessen Keresztes Ildikóval.

A Bors úgy tudja, hogy a TV2 Sztárban sztár címû műsorának első adása óta rengeteg gratulációt kapott Keresztes ­Ildikó. Bár az énekesnőnek voltak a múltban nehézségei, gondoljunk csak tönkrement a házasságára Kicska Lászlóval, hamar talpra állt, és ahogy a képernyőn is látszott, ötvenévesen is igazán jó formában van. Annak ellenére is, hogy saját magáról nem így vélekedik.

A Sztárban sztár pénteki főpróbáján kollégánk fültanúja volt, amikor többeknek arra panaszkodott, mennyire nyúzottnak és kimerültnek érzi magát: – Úgy élek, mint egy katona. Csak lefekszem, aztán kinyitom a szemem, és egyből a próbateremben vagyok vagy felvételre járok – magyarázta az énekesnő, akit próbáltak meggyőzni arról, hogy nincs oka panaszra.

Sok férfi szexisnek és vonzónak találja, olyannyira, hogy egyikük mindenképpen szeretne megismerkedni vele. A Borshoz küldött levélből kiderül, hogy az illető fogékony a romantikára, de egy forró éjszakával is kiegyezne. Érdeklődésünkre kiderült, hogy a szóban forgó úr a TV2 közönségszolgálatát is megkereste. De vajon mit szól ehhez az énekesnő?

– Nagyon köszönjük a levelet, Ildinek jólesnek a dicsérő szavak. Sok szeretettel meghívjuk az urat a Syma Csarnokba Ildikó szeptember 20-ai koncertjére, ahol a dedikáláson akár találkozhat is vele – válaszolta Kárpáti Alexandra, az énekesnő menedzsere, aki szerint a Sztárban sztár színpadán ma este sem fog szégyent vallani az egykori tornásznő, aki Pinket megidézve ultraszexi és nem mellékesen igazán veszélyes produkcióval készül.

Így csábították randira

Ez a levél érkezett a Bors szerkesztőségébe: „Azért írok maguknak, mert mindig olvasok meg játszok magukkal, és mindig írnak Keresztes Ildikó Művésznőről, így biztos, hogy tudnak nekem segíteni elérni ŐT. Olvastam, hogy Keresztes Ildikó Művésznő nem talál magának férfit, és szeretném magamat felajánlani neki.

Láttam a tévében, hogy milyen jó karban van és milyen szép, lennék a társa, ha más nem, éjszakára, hogy megmutassam neki, milyen egy igazi férfi! De vinnék neki virágot is. Nekem mindenem megvan, van pénzem is, csak ő kell már! Kérem, hogy segítsenek nekem elérni a művésznőt, vagy adják meg neki az én címemet! Hálásan várom a maguk válaszát szeretettel. Üdvözlettel, Jocó”