Celeb

Mélyszegénységből jött – Házat vett Oláh Gergő

kbv

Létrehozva: 2019.12.24.

A mélyszegénységből jött, látott és győzött. Az X-Faktor egykori győztese alázattal használta ki azt a sikert, amit a sorstól kapott, és a jutalom sem maradt el.

Oláh Gergő nehéz körülmények között nőtt fel, és sokáig felnőttkorában sem kényeztette el az élet. Amióta feleségét, Nikit ismeri, albérletből albérletbe költözik, ám idén valami végérvényesen megváltozott.

– Hét éve, amióta megnyerhettem az X-Faktort, minden évünk felülmúlja az előzőt. Ez egy csoda, ami velünk történik. A mostani év a legszebb, hiszen a saját otthonunkban karácsonyozhatunk a mi kis Pöttöm Pannánkkal, Annával. Az, hogy saját otthonunk van, gyakorlatilag hihetetlen, még szokom. Például, ha megyek haza egy fellépésről, el kell mondanom magamnak, hogy „Hazajöttem, ez az én há­zam”. Aztán belépek, és még mindig megállok, körbenézek, és csak csóválom a fejem hitetlenkedve és elérzékenyülve. Tizenegy év alatt tizenkét helyen laktunk. Sokszor nem tudtuk fizetni, és csak két hónapot éltünk egy he­lyen – kezdte a Borsnak a 31 éves édesapa. 

– Sokan el sem tudják képzelni, milyen az, hogy ha az embernek van egy bázisa, ahová hazatérhet, amit az otthonának nevezhet – folytatta az énekes, aki éppen a nélkülözések legfőbb helyszínére, Salgótarjánba költözött vissza családjával. Gergő sokáig úgy gondolta, hogy ha egyszer végre sikerül elhagynia a Nógrád me­gyei települést és vele a rossz emlékeket idéző utcákat és tereket, nem fog ide visszatérni. Aztán valami megváltozott.

–  Kerestünk Budapesten há­zat sokáig, de Isten vezérelt minket haza, ő akarta így. Szeretem ezt a légkört, a családot, ami itthon megvan, Budapesten viszont nem lett volna. Érdekes, hogy tizenévesen én is és Niki is azt mondtuk, hogy jó lenne egyszer Salgótarján ezen részén lakni, és most itt lakhatunk, ez csodálatos! Mindenkinek van külön szobája, fantasztikus, hogy ezt is megadhatom a gyerekeimnek.

Gergő az első években, amikor már volt rá lehetősége, sokszor esett át a ló túlsó oldalára az ajándékozásnál. A pénz és az ezzel megnyíló lehetőségek egyet jelentettek számára a szeretet kimutatásával.

– Nagyon akartam kompenzálni azt a nélkülözést, ami előtte volt, szerettem volna mindent és még annál is többet megadni a családomnak. Mára csillapítottuk ezt. Törekszünk a szép karácsonyra, de szeretnénk megértetni a gyerekekkel, hogy nem az a fontos, milyen ajándékot kapnak.  Értik, honnan jöttünk, és már azt is, hogy nem az a fontos az életben, hogy kinek mennyi pénze van.

Gergő természeten nem csak a családjára figyel az ünnepi időszakban, hiszen tudja, mennyire fontos más, mélyszegénységben élő családoknak is a törődés. Míg korábban maga volt rászorulva adományokra, ma már ő segít. A Mikulásgyárban jótékonysági koncertet is adott olyan gyerekeknek, akik az ő múltjához hasonló sorsot élnek a jelenben.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27439_resized.jpg?avcount=1714056613
origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714056613
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160781_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Elúszhatott a bajnoki cím, de Klopp már más miatt aggódik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155020_auto_resized.png
metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27432_resized.jpg?avcount=1714056613
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27438_resized.jpg?avcount=1714056613
origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja