Megtörten nyilatkozott édesapja haláláról Várkonyi András

Várkonyi Andrásnak a napokban kellett szembesülnie azzal, hogy 93 éves korában elhunyt szeretett édesapja, Várkonyi Endre újságíró. A Barátok közt Vili bácsija megtörten mesélt gyászáról a Blikknek, miközben még szinte azt sem tudta igazán feldolgozni, hogy idén januárban az öccsét is örökre elvesztette.

Sorozatban érnek minket mostanában a tragédiák, két éve a kislányunk ment el, nemrég a feleségem két unokatestvére távozott, januárban az öcsém, most édesapám…

Egyre nehezebb elviselni ezt a nyomasztó fájdalmat. Szegény fiamat is megviseli ez, mert nagyon közel álltak egymáshoz – sóhajtott Várkonyi András, aki elárulta, az édesapja idős kora ellenére nagyon szívós volt, és ugyan egyre jobban fáradt, amennyire csak tudott, aktív maradt.

– Alig három hét múlva lett volna 94 éves. Nem is tudok másról a családban, aki megért ilyen szép kort. Szívós, dolgos ember volt az édesapám, s az éltette, ha volt mit tennie, ha dolgozhatott – mondta a színész, akinek édesapja a Magyar Újságírók Országos Szövetségének tagjaként még az utóbbi években is rendszeresen részt vett a szervezet eseményein, bejárt az épületbe.

Várkonyi András színésznő lánya 2018 májusában hunyt el, alig pár nappal a 39. születésnapja előtt. Andrea jó ideje betegséggel küzdött, amely végül legyőzte őt.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors