Meghan Markle már megint kiakadt: Katalin hercegnét megvédi a palota, őt bezzeg nem

Meghan nem tartja igazságosnak, hogy Katalinnak csak csettintenie kell, és máris védelmébe veszi őt a palota, de rajta sosem segítettek.
Meghan nem tartja igazságosnak, hogy Katalinnak csak csettintenie kell, és máris védelmébe veszi őt a palota, de rajta sosem segítettek.

Meghan Markle tajtékzik, amiért Katalin hercegné mellett kiáll a királyi család, de mellette soha. A Kensington-palota azonnal Vilmos herceg felesége védelmére kelt, mikor múlt héten a brit Tatler magazinban olyan cikkek jelentek meg róla, amelyek nem a legjobb fényben tüntetik fel őt. Például, hogy a hercegné dühös Harryékre, mert amióta Los Angelesbe költöztek, ki se látszik a munkából, vagy, hogy a két hercegné összeveszett Meghan és Harry esküvője előtt, hogy legyen-e a koszorúslányokon harisnya.

Meghan megelégelte, hogy a királyi család mindig Katalint részesíti előnyben © AFP

A kérdéses lapszám megjelenése után nem sokkal a Kensington-palota közleményben cáfolta a magazin értesüléseit, és jelezték, hogy jogi útra terelik az ügyet. A Daily Mail értesülései szerint ez rendkívül rosszul érintette Meghant, aki sosem kapott effajta támogatást a királyi családtól.
Meghan azt mesélte, a Kensington-palota egyszer sem kelt a védelmére, mikor ízekre szedte őt a sajtó. Most Katalinról megjelenik egy lejárató cikk, és a palota 24 órán belül kiad egy cáfolatot – mondta a lapnak a sussexi hercegi pár egyik közeli barátja.

Ez Harry számára felér egy pofonnal, mert a herceg többször is jelezte, hogy a médiával kapcsolatos irányelveket módosítani kéne, de mindig süket fülekre talált. Erre most jön Katalin, csettint egyet, és megkapja a várt támogatást. Meghan szerint ez mindent elárul. Ez volt az egyik kiváltó oka annak, hogy Harryvel búcsút intettek az udvari életnek, hogy semmilyen segítséget nem kaptak, és a királyi családot egyáltalán nem érdekelte, milyen fájdalmakat él át Meghan a média miatt. A hercegné szerint ahelyett, hogy kiálltak volna mellette, azt éreztették vele, hogy túl sokat akar. Pedig csak egy kis támogatást szeretne tőlük.