Megbilincselve vitték el a rendőrök a műsorvezetőnőt, Holdampf Lindát

A Life TV Bréking adásának két műsorvezetője, Holdampf Linda és Hajdu Steve is került már összetűzésbe hivatalos szervekkel.

Lindát egyenesen bilincsbe verve vitték el a rendőrök vesztegetés és hivatalos személy elleni erőszak vádjával.

Holdampf Linda igazoltatásnál vesztette el a fejét © Végh István

Egyszer, amikor igazoltattak, az ölemben volt a kutya vezetés közben, ráadásul kiderült, hogy a papírjaim sincsenek nálam – mesélte a hétfői adás felvételén a vendégeknek a műsorvezetőnő. – Mondtam is a rendőrnek, hogy elismerem, hibáztam, és kiveszek pénzt, kifizetem a büntetést, és majd utólag beviszem az iratokat. Mire meggyanúsított, hogy meg akarom vesztegetni. Odamentünk a rendőrautóhoz, fölvette az adataimat, és közben nagyon csúnyán beszélt velem, visszaélt a hatalmával, az erejét fitogtatta. Mire azzal vágtam vissza, hogy én is szeretném el­kérni a jelvénye számát és a nevét, mert szerintem nem beszélhet így velem.
Ezt követően Linda el­kérte a hatósági személy tollát, és közben rátette a kezét a karjára. Ezt nem kellett volna.
Azonnal megragadott, hátracsavarta a kezemet, és megbilincselt azzal, hogy hivatalos személy elleni erőszakot követtem el. Miközben én őrjöngtem – ismerte el.
Együttérzésre azonban hiába számított a stúdió vendégeitől, akik szerint tényleg minden vétséget elkövetett az igazoltatás során, amit csak lehet.
Bezzeg Steve katonaságot elkerülő történetein jókat nevettek.

Hajdu Steve hármas ikreket hazudott, hogy ne legyen katona © Bors-archív

A színészt először határőrnek sorozták be, és mivel elsőre nem vették fel a színművészetire, csak úgy úszta meg a bevonulást, hogy nagybátyjával, a falu polgármesterével levelet íratott, hogy épp nősül, és hármas ikreket várnak. De ezzel csak haladékot nyert.
Miután felvettek a főiskolára, úgy volt, hogy majd utána visznek katonának. De a színházigazgatóm mindig írt egy levelet a kultuszminiszternek, hogy ha­laszthatatlan színházi feladataim van­nak. Ez egészen 30 éves koromig így ment, akkor már nagyon be akartak sorozni, ám egy térdszalagproblémám miatt végül végleg felmentettek – vallotta be Steve.
Persze volt olyan kollégája, aki ennél is továbbment.
Egyikük úgy úszta meg a szolgálatot, hogy megjátszotta, hogy bolond. Csonka Bandi legalábbis így mesélte nekem, állítólag papírja is van róla – tette hozzá nevetve.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors