Megalázó módon rúgták ki Szorcsik Vikit - perel

Eldurvult a viszony a Jóban Rosszban korábbi színésznője és az Év hotele című műsor atyja között. Amikor Viki nem kapta meg időben a fizetését, egyszerűen nem jelent meg a forgatáson. A  főnöke e-mailben vált meg tőle.
Eldurvult a viszony a Jóban Rosszban korábbi színésznője és az Év hotele című műsor atyja között. Amikor Viki nem kapta meg időben a fizetését, egyszerűen nem jelent meg a forgatáson. A  főnöke e-mailben vált meg tőle.

Már képernyőn szerepelt, amikor állítólag még szerződése sem volt Szorcsik Vikinek – értesült a Bors az Év hotele című műsorhoz közeli forrásunktól. Informátorunk szerint többek között az vezethetett a műsorvezető távozásához, hogy meglehetősen határozottan lépett fel a műsor producerével szemben, ha azt érezte, igazságtalanság éri.

– Előfordult, hogy Viki nélkül forgattunk vidéken, mert egész egyszerűen közölte, amíg nem fizeti ki neki a produkció a majd’ kéthavi tartozását, nem hajlandó dolgozni. Így történt meg, hogy vele utólag kellett felvennünk a műsorhoz jeleneteket – közölte a neve elhallgatását kérő informátorunk.

– Szerződése is csak akkor lett, amikor kijelentette, befejezte, nem forgat, ha nem kap szerződést. De nem csak neki, hanem a produkció más munkatársainak is voltak gondjai a kifizetésekkel. Előfordult, hogy 12-14 órát forgattunk, menet közben is többen leléptek, mert nem tudtak együtt dolgozni a menedzsmenttel. Már most vannak többen, akik állítólag perelnek. Olyanok is, akik állítólag úgy kerültek képernyőre, hogy nem adtak erre engedélyt – tette hozzá forrásunk, aki úgy tudja, Pataki Zitával folytatódik a műsor, aki Viki keresetének körülbelül a feléért elvállalta a műsorvezetői feladatot, ráadásul még sminkesre és fodrászra sem tart igényt.

A Bors telefonon érte el Szorcsik Vikit, aki csak annyit közölt, nem kíván belemenni a részletekbe. – A szerződésemet a nyaralásom alatt, e-mailben mondták fel, úgy, hogy az őszre természetesen már nem vállaltam színházi munkákat a produkció miatt. Valóban tartoznak nekem, az első fizetésem hónapokkal később, akkor kaptam meg, amikor közöltem, felmondok, ha ez így folytatódik. Minden másról majd a bíróságon beszélek – közölte Szorcsik.

Megkerestük a műsor producerét, Serfőző Zsoltot is, de csak Szorcsik Viktória megemlítéséig jutottunk, amikor átvette a szót. – Ebben a témában nem kívánunk nyilatkozni – mondta a férfi, akinek bedobtuk még, hogy az elbocsátásról írunk, mire rövidre zárta a beszélgetést. – Köszönöm szépen a hívását, de most nem megfelelő.

Szavazhatnak a nézők

Az Év hotele című műsor nem idén májusban startolt. Az eredeti tervek szerint a műsorvezető és a stáb hetven magyarországi hotelt keres fel az év végéig, a nézők pedig szavazhatnak az Év hotelére. Az RTL Klub szállodashow-ja hetente, vasárnaponként kora délután jelentkezik, adásonként két hotelt mutatnak be. Az Év hotele közönségszavazás a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége objektív tényeken alapuló Év szállodája szakmai díjának testvérversenye, amely 2017-ben ezzel a közönségdíjjal egészült ki. Az Év hotele közönségdíjat az a szálloda kapja, amelyik az RTL Klub nézőitől a legtöbb szavazatot gyűjti be.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors