Celeb

Majka másfél év próbaidőt adott Curtisnek - videó

kbv, K. K.

Létrehozva: 2019.02.22.

<p>A barátok a bajban is barátok maradnak? Nem nagyon hiszi Majka, hogy Curtis képes végleg szakítani a droggal, mégis adott még egy esélyt neki: ha egy-másfél évig tiszta marad, újra nyit felé.</p>

Hosszú hónapok mosolyszünete után Majka és Curtis újra beszél egymással. Igaz, a hatalmas jéghegy, amely léket ütött a két zenész korábban száguldó hajóján, még nem olvadt el teljesen, de Majoros Péter azok után, hogy tavaly nyáron szakított a drogproblémákkal küzdő rapperrel, felemelte a telefont, hogy egykori barátja hogylétéről érdeklődjön. Erről Széki Attila Curtis beszélt a Rádió1-en, Sebestyén Balázsék adá­sában.

Mint megírtuk, a hathetes leszoktató programról visszatért Curtis szerdán lett volna vendég a reggeli műsorban, ám erről el­feledkezett, így Balázsék hiába csörgették. A műsorvezető csütörtökön újabb esélyt adott Curtisnek. Az interjúban a leszoktató program részleteiről és Majkáról is szó esett. 

A barátság fontosabb a karriernél

– Peti tegnap hívott, beszélgettünk, tök jó hangulatban telt. Mi tényleg barátok voltunk, emiatt a hülyeség miatt távolodtunk el egymástól. Kérdezte, hogy vagyok, általános dolgokról beszélgettünk. Egyelőre nem a folytatás a fontos, hanem az, hogy az emberi kapcsolatot rendbe hozzuk. Tudom, hogy mindenkit az foglalkoztat, lesz-e új dal, de a lényeg az, hogy barátok vagyunk. Idővel bármi lehet, de az első az, hogy én jól legyek  – fogalmazott Curtis, aki ugyan érzékeltette, hogy ez csak az első lépés de arról diszkréten hallgatott, hogy Majka feltételekhez kötötte a végleges kibékülést.

Többször volt elvonón

Erről a feltételről Majka egy héttel korábban árult el részleteket a Vintage Online portálnak adott interjúban, amely akkor készült, amikor Curtis még  elvonón volt. Ebben elmondta: ő szurkol barátjának a legjobban, de rengetegszer hallotta már, hogy megváltozik, ezért szkeptikus a mostani nagy elhatározással kapcsolatban. Érezhető volt, hogy szeretné visszakapni barátját, de a bizalma már régen megrendült benne, így azt sem ígérhette, hogy valaha még együtt dolgoznak.

– Nem miattam, maga miatt kell az életét rendbe tennie. Nem amiatt, hogy visszakerüljön hozzánk a bandába. Én örülnék a legjobban, ha azt a Curtist kapnám vissza, akivel megismerkedtem, mert nagyon jó barátom volt, és olyan társam, akit elvesztettem emiatt a „semmi értelme” dolog miatt. Annyira gyűlölöm a kábítószert, hogy azt elmondani nem tudom. Egy büdös, senkiházi, g.ci dolog. Ha ebből ki tud jönni, én leszek a legelső, aki nyitott erre – mondta Majka, hozzátéve: csak a közönség számára újdonság, hogy Curtis elvonón próbál kigyógyulni a drogfüggőségéből, ő ezt korábban már többször végigcsinálta mellette – sikertelenül.

– Engem ez már nem nyugtat meg. Nekem az nem elégtétel, hogy az emberek előtt azt mondta, hogy igazam volt, mert én mindig tudtam, hogy igazam volt, és nem érdekelt, mit gondolnak az embe­rek. Nekem az a lényeg, hogy ő meggyógyuljon, teljen el egy-másfél év, és ő tartsa magát. Csináljon egy csomó dolgot, hogy a jelleme visszaformálódjon olyan acélossá, mint amikor megismertem – fejtette ki az ultimátum részleteit Majka. 

Különös kezelés

Majka az interjú idején még nem tudhatta, hogy sokak szerint a mostani leszoktatás sem úgy zajlott, ahogy az orvosi lexikonokban meg van írva. Curtis a gyógyulás alternatív módját választotta, olyan kezelést, amely során a nyugati orvoslás szerint eredményes gyógyszeres leszoktatás helyett szaunázással, sporttal, sok folyadékkal és vitaminokkal gyógyítják a drogfüggőket. Pedig a legtöbb addiktológus szerint nem lehet sikeresen leszokni a kokainról az elvonási tüneteket enyhítő gyógyszerek nélkül. 

Hosszú volt az út a beismerésig

Majka tavaly augusztusban, egy szegedi koncerten jelentette be: felbomlott Curtisszel közös formációja, mert társának van egy fontosabb társa, a kábítószer. Curtis először tagadta a drogozást, Emilióval szerveztek közös Aréna-koncertet, majd hirtelen lemondták. Cserben hagyott hátrányos helyzetű gyerekeket is, akik karácsony előtt jótékonysági akción várták. A TV2 Csak show, és más semmi című műsorának próbáin is elfelejtett olykor megjelenni, ahogy a koncertjein is. A rapper az év elején ismerte be: problémái vannak.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153169_auto_resized.jpg
origo.hu

Hosszú meztelen combjait mutogatva tett bejelentést Stana Alexandra - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27348_resized.jpg?avcount=1713875711
origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153755_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Leesik az állad: Teljesen átalakult Nagy Melanie - Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147557_auto_resized.png
hirtv.hu

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153341_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27350_resized.jpg?avcount=1713875711
origo.hu

Hatalmasat hazudott Magyar Péter - lebukott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152150_auto_resized.jpg
travelo.hu

Varázslatosan fest most a virágba borult Margit-sziget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713875711
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146489_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Első látásra szerelem volt" – Magánéletéről vallott a TV2 műsorvezetője

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JdMEksRbsjnV3HwnYJmS62XsEGtSPAA8qY4hUP0G_1c/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA3MTk5MDJmZjA0OTRhMzhhZWIwMzY3MjUyMWJmNzA0.jpg
VÉGE

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/lfelAS4BI7Khp-pXJCdkfrh4dZ4HvkH5DhQHWSUXDbs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWE4Y2M4OTk3NDRkYmY4MTBiNzM0ZjVkNmJkZjI0.jpg
Babavárás

G.w.M nagy bejelentést tett születendő gyermekéről: "Majd az utolsó előtti pillanatban..."