Liptai Claudiának már nem kell a nagy mell

Meglepő kijelentéssel rukkolt elő a Triumph őszi-téli kollekciójának bemutatóján Liptai Claudia, aki egyéb elismerések mellett a legszexisebb magyar sztár címet is birtokolja.
Meglepő kijelentéssel rukkolt elő a Triumph őszi-téli kollekciójának bemutatóján Liptai Claudia, aki egyéb elismerések mellett a legszexisebb magyar sztár címet is birtokolja.

– Olyan melltartót választottam, amiben kisebbnek látszik a mellem – lepte meg kijelentésével a márka nagyköveteként a közönséget, majd meg is mutatta kedvenc darabját királykék és barna színben.

– Nekem már nem kell a nagy cici. Ahogy múlik az idő, asszonyosodik a testünk, és ezt nem kell hangsúlyozni. Márpedig nagy mellel nagyobb darabnak látszunk. Ezért már nem keresem az olyan fazont, amiben nagyobbnak látszik a mellem. Ez a csipkés úgy tartja, formázza a mellemet, hogy Sophia Lorennek érzem magam. Remélem, Havas Henrik is elégedett lesz vele – utalt arra, hogy vasárnap este a Sztárban sztár zsűrijében egymás mellett foglalnak helyet. – Alsóneműben pedig a brazil tangára szavazok, mert abban azért van anyag, mégis láttatja a popsit.

A mindig dögös színésznő – akinek külseje mostanában a nyolcvanas évek stílusát idézi – már a negyedik ikszet tapossa, de úgy véli, ez egyáltalán nem ok arra, hogy elhagyja magát. Nem kell nagyis, ormótlan, igaz, kényelmes fehérneműbe bújni csupán azért, mert nem vagyunk már húszévesek. Kortól függetlenül is mindenképpen meg kell őrizni a nőiességet.

© Fotó: TV2

– Nincs ennél fontosabb. Az élet addig tart, amíg véget nem ér – nevette el magát Claudia. – Az anyukám élete utolsó percéig nő maradt. Neki például minden fehérnemű­je ilyen márkájú volt, mert mindig adott arra, hogy csinos legyen. Ez nem kor, hanem igényesség kérdése.