Liptai Claudia drámája: Sem gyermekeit, sem a férjét nem ölelheti meg

Naponta új tüneteket produkál a koronavírusos színésznő.
Naponta új tüneteket produkál a koronavírusos színésznő.

Egyre rosszabbul viseli a koronavírust Liptai Claudia. A 46 éves színésznő a múlt héten tudta meg egy rutintesztelés során, hogy pozitív lett a COVID-19 tesztje, dacára annak, hogy semmilyen tünete nem volt. Clau állapota azóta rosszabb lett, egyre több, a víurshoz köthető közepesen erősségű tünetet produkál. A színésznő a karanténból rendszeresen jelentkezik be követőinek, a legutóbb optimista, de nem túl jó híreket osztott meg rajongóival.

Liptai Claudia nehezen viseli a hosszan tartó betegséget © Bors Archív

– Jelen helyzetben sok mindent nem tehetek, mint türelmes vagyok (ez a legnehezebb, mert ilyen hosszan még nem voltam beteg) és mindenféle új tüneteket produkálok nap mint nap. Próbálok minden lehetőséget megragadni, ami segít. Mivel a férjemet a gyerekeimet nem ölelhetem meg, ami szörnyű, Rubit simogatom naphosszat, és próbálok minél több D vitamint magamba szívni, amíg jó idő van – üzente Insta-posztjában Claudia.

Ez is érdekelheti!

Mit tegyen, ha a gyereken a koronavírus tüneteit észleli?

Undorító videó mutatja be a koronavírus terjedését

Durva fotó egy magyar kórházból: így néz ki egy tüdő, ha megtámadja a koronavírus

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors