Celeb

L. L. Junior megegyezett Csillával a gyerekről

uv

Létrehozva: 2020.01.30.

Fél éve tartó harc ért véget szerdán a csepeli bíróságon, ahol a zenész és volt párja, Hopp Csilla hivatalosan is egyezségre jutottak kisfiuk nevelése kapcsán. Az összhang, a békés, szeretetteljes viszony pedig nemcsak a papírokon, a testbeszédükön is látszott.

Forrás: Vaskó Tamás

Pár éve még bolondultak egymásért, lángoló szerelmükből két gyönyörű fiú is született, az élet azonban külön utakat, és nem várt, szomorú fordulatokat tartogatott L.L. Juniornak és Hopp Csillának, amelynek tegnapi állomása a bíróság volt. Az egykori sztárpár a csepeli törvényszéken járt, hogy gyermekük, Lacika közös nevelésének részleteit végleg tisztázza, és hogy a korábbi megegyezésükből hivatalos határozat szülessen. Kizárólag a Bors volt jelen, amikor Lesi László, Hopp Csilla, és az anya ügyvédje egyidőben megérkezett az épület elé.

Kora reggel lévén egy kis fáradtság látszott Junior és Csilla arcán, de a korábban érezhető feszültségnek nyoma sem volt köztük. Békében, együtt igyekeztek a tárgyalóterembe, ahová pontban fél kilenckor a bírónő behívta őket, jogi képviselőikkel együtt. Mivel korábban már megegyeztek Lacikáról, a keddi, egy rövid tárgyalásnak ígérkezett. Meg is lepődtünk, hogy végül nem így lett, sőt kicsit aggódtunk is, hogy közel két órája csukott ajtók mögött tanácskoznak, de valamivel 11 előtt kinyílt a tárgyalóterem ajtaja. 

Lapunk árgus szemekkel figyelte az énekes és volt párja arcát, akik mint kiderült, továbbra is a legnagyobb egyetértésben vannak, ami a kisfiukat illeti, az idő pedig csak a legapróbb részletek tisztázása miatt szaladt el.

– Precízen, pontosan, óráról órára át kellett beszélni a gyerek­átadást, ugyanis mindent szabályozni kell. Mindent egyezségbe foglaltunk: hogy legyenek majd az iskolai szünetek, karácsonyok. Utóbbinál például az a megoldás, hogy páros évben az egyik szülőnél, páratlanban a másiknál lesz a gyermek, és persze maradt az egyhetes váltás. Lacika egy hétig az édesanyjával, egy hétig az édesapjával van. De szerencsére egyébként Csilla és Laci is rugalmas minden időponttal kapcsolatban, szóval kimondhatom, hogy béke és nyugalom van. Mai nappal a bíróság is jóváhagyta a megállapodást, és a szülők egyetértésben és szeretetben nevelhetik közösen a gyermeket – mondta a Borsnak dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász, aki az ülés után még pár szót váltott Csillával és Juniorral.

A bíróság épülete előtt beszélgettek, dohányoztak, majd miután az ügyvéd elköszönt, a szülők pár percet még maradtak. Egymás felé fordulva, csendesen folytatták a diskurzust, érződött, hogy a korábbi nagy ellentét mára a múlté. Megbocsátás, harmónia, egyet­értés érződött, amikor rájuk néztünk, de pár perc múlva ők is távoztak a bíróság elől. 

– Szerencsére minden rendben ment. Megnyugodtam. Béke van, és ez így jó – fűzte hozzá röviden lapunk faggatózására Csilla, aki innentől csak a kisfiára és a munkájára koncentrál. Kisebbik fia, a hároméves Dávidka tavaly augusztusi tragikus halála óta ugyanis most először kezd minden elcsendesülni és rendeződni körü­lötte, legalábbis ami a Lacikáért való harcot illeti. Dávidka hiányát Juniorral együtt még képtelen feldolgozni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714002309
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714002309
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158837_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ő is lehetne Marco Rossi kezdő csatára az Eb-n, de egy éve csapata sincs

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159500_auto_resized.png
hirtv.hu

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714002309
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17109512_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/n9XenTjt0iIAButK3nyiJgRYZA-mGnGzl45IjTJrCo8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YzY1YjhmYmUyZTQ1NWRhYjA0MTZjODJhYmMxYTUy.jpg
KÜZDELEM

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese