Köllő Babett: a mellműtétem után öt­ször annyi munkám volt, mint előtte

Akármerre nézett a színpadon, csak nagyobb mellű lányokat látott maga körül Köllő Babett, akin emiatt eluralkodott a folyamatos szorongás. Úgy érezte, hogy  a tehetségére sem fi- gyelnek fel pici melle miatt.
Akármerre nézett a színpadon, csak nagyobb mellű lányokat látott maga körül Köllő Babett, akin emiatt eluralkodott a folyamatos szorongás. Úgy érezte, hogy  a tehetségére sem fi- gyelnek fel pici melle miatt.

Ki gondolná, hogy egy olyan bomba nő, mint Köllő Babett, komoly testképzavarral küzdött fiatal felnőttként. A TV2 Sztárban sztár című műsorának zsűritagjaként mindig vállalja nőies, sokszor merész stílusát Babett, amivel rajongói figyelmét egy pillanat alatt képes felkelteni. Negyven felett is bát­ran vi­sel mélyen dekoltált, szexi ruhákat, feleannyi idős kolléganői pe­dig irigykedve fi­gyelik kivételes alak­ját és divattippjeit.

2020: Negyven felett is bát­ran vi­sel mélyen dekoltált, szexi ruhákat, feleannyi idős kolléganői pe­dig irigykedve fi­gyelik kivételes alak­ját © Bors

Kevesen gondolnák, hogy bizony huszonéves koráig komoly problémái voltak az önképével. Korábban már mesélt arról, hogy hosszú ideig étkezési zavarokkal küzdött, ám az eddig egy kevésbé ismert tény volt, hogy bizony keble miatt is komoly lelki betegség gyötörte.

– Balettosként reggeltől estig edzettünk, elképesztő kondíciót adott, gyakorlatilag az embernek nincs testzsírja, de ezzel együtt a legtöbb balerinának melle sem. Abban a közegben ez még nem volt annyira zavaró, bár tiniként láttam, hogy a többi lány kö­rülöttem már sokkal formásabb volt, mint én.

2000: Balerinaként még nem zavarta, hogy kicsi a melle, de színésznőként fontosnak érezte, hogy nagyobb legyen

Amikor tényleg nagyon frusztrált a lapos mellem, az a Gór Nagy Mária Színitanoda idejére te­hető. Sokkal szürkébbnek éreztem magam a világot jelentő deszkákon, féltem, hogy a tehetségemet nem tudom kamatoztatni a hiányosságaim miatt. Egyre jobban szorongtam, depressziós lettem – mesélte Babett a Borsnak, aki végül egy Playboy-nyuszi hatására hozta meg a sorsfordító döntést, szili­konmellet csináltatott ma­gának.

2008: Részlet a Valami Amerika 2. című filmből

– Az akkori párommal mentünk moziba, és Pamela Anderson Barb Wire cí­mű filmjét néztük meg, ez adta az utolsó lökést ah­hoz, hogy felkeressek egy or­vost, és megcsináltassam a cicim. Ez olyan 22-23 éves korom környékén volt, és egy percig nem bántam meg. Nem vagyok egy álszent típus, de a beavatkozás után felfigyeltek rám, öt­ször annyi munkám volt, mint előtte. Eb­ben az iparban nem min­dig csak a tehetség számít, ha­nem a megjelenés is fontos. Ez az implantátum azonban 2008-ban kiszakadt, így újat kellett be­rakatni. Ugyanez történt idén nyáron is, hiszen az életkor előrehaladtával megnyúlik a bőr, így egy mérettel nagyobb implantátumokat kaptam. Sokak elképzeléseivel ellentétben a mostani műtét nem hiúsági kérdés volt a részemről: kevesen tudják, hogy 10-15 évente érdemes cseréltetni az implantátumainkat, ugyanis az ezekben található töltőanyag szavatossága is lejárhat, sőt egy esetle­- ges szakadás esetén egészségügyi problémákat is okozhat.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors