Kóbor János Benkő állapotáról: Laci már magától járkál

Az Omega frontembere szerint továbbra is elképzelhetetlen számukra, hogy a nagybeteg billentyűsük nélkül lépjenek fel új koncertsorozatukkal.
Az Omega frontembere szerint továbbra is elképzelhetetlen számukra, hogy a nagybeteg billentyűsük nélkül lépjenek fel új koncertsorozatukkal.

Úgy tűnik, célba ért a rengeteg rajongói üdvözlet és ima Benkő Lászlónál. Az Omega legendás, ráktúlélő billentyűse a közelmúltban került súlyos állapotban kórházba. Sokan már a legrosszabbtól tartottak a 77 éves zenésznél, sőt, volt, aki már halálhírét is keltette, ám családja, rajongói és barátai továbbra is bizakodóak voltak a fekete-fehér körmeiről híres sztár egészségével kapcsolatban.

A Bors felkereste Kóbor Jánost, az Omega frontemberét, aki korábban lapunknak kijelentette: Benkő nélkül nincs Omega.

Kóbor (jobbra) szerint vagy Benkővel vagy sehogy © Bors Archív

– Nagyon bizakodóak vagyunk. Lekerült a lábáról a fekvőgipsz, már magától is meg tud tenni pár lépést. Várjuk és reméljük, hogy minél hamarabb meggyógyul, a legrosszabb lehetőség fel se merült bennünk. Ez a nyár már a koronavírus miatt gyakorlatilag elúszott, az új anyagot, vagyis a Testamentumot így legkorábban 2021-ben tudjuk bemutatni, amit csak és kizárólag Lacival tudunk a fiúkkal elképzelni továbbra is. Sajnos Laci betegsége és ez a vírus jó kitolt velünk – mesélte Kóbor a Borsnak, hozzátéve: rajongói mentették meg Benkőt.

– Felhívást csináltunk a közösségi felületeinkre, hogy mindenki küldjön neki egy kedves videót vagy pár sort. Lacinak ez ad most erőt, és hiszem, hogy a közönség szeretetével hamarosan újra színpadon fog állni.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors