Király Viktornak fáj a félrelépés

A brutális lábsérülése miatt még mindig nem tud órákig állni, ugrálni, táncolni az énekes.
A brutális lábsérülése miatt még mindig nem tud órákig állni, ugrálni, táncolni az énekes.

Többször leült koncert közben, és feltette a gipszes lábát kontroll-ládára Király Viktor, nem is titkolta, hogy fájdalmai vannak. De ez egyáltalán nem ment a hangulat rovására, sőt! Őrületes koncertet nyomtak a balatonszemesi Kontakt Színház- és Kertmozi nyitóbuliján a Király testvérek, szimfonikus zenekar kíséretében.

– Hat hétig gipszben volt, mert egy kosármeccsen olyan szerencsétlenül sikerült félrelépnem, hogy kijött a csontom és részleges szalagszakadásom lett – idézi fel a balesetet a buli után Viktor. – Nagyon durva volt! Nem műtötték, csak visszahelyezték a csontot. Koncerteken, ha sokat állok, akkor fáj. Most Lindával közösen léptünk fel, egészen jól bírtam, de volt olyan koncert, amit főleg ülve nyomtam végig, annyira fájt. Most még bicebóca vagyok, de érzem, hogy rohamosan javul.

Kosármeccsen szenvedett brutális sérülést Viktor

Viktort figyelmeztették, hogy a sérült lába kiváló időjós lesz, mert érezni fogja a frontokat akkor is, ha tökéletesen meggyógyult.

– Most még járógipsz, sín tartja össze a lábam, amit akkor veszek le, ha edzeni vagy fellépni megyek – mutatja Viktor. – A gyógytornászom javasolja, hogy ne hordjam annyit, hadd erősödjön a bokám. Nem félek attól, hogy maradandó lesz a sérülés és örökre bicegni fogok – szögezi le az énekes, majd nevetve elárulja, hogy nem csajozott a sérült lábával, nem kért segítséget csinos lányoktól. – Nem használtam ki ezt a helyzetet, de lehet, hogy kéne! Mindent tudok csinálni, csak az alatt a négy nap alatt kellett lemondanom koncertet, míg kórházban voltam. A gyógytorna mellett folytatom az edzést, ahol csak a felsőtestemre dolgozom, de finoman, lassan elkezdtük a lábamat is mozgatni.

Van, hogy az énekes a fájdalmai miatt csak ülve tudja végigcsinálni a koncertet, de már nem mond le bulit a lába miatt © Cser Dániel