Kicsit túlzásnak tűnhet – ezt veszi nászajándékba fiuknak David és Victoria Beckham

Szerelmi fészket szán nászajándéknak fiuknak David és Victoria Beckham. A sztárpár legidősebb gyermeke, Brooklyn szombaton jelentette be, hogy megkérte amerikai kedvese, Nicola Peltz kezét, akivel már tavaly október óta alkottak egy párt. A The Sun értesülései szerint az egykori sztárfocista és divattervező felesége egy londoni lakást szán nekik nászajándéknak.

Házat vesz legidősebb gyermeküknek a Beckham házaspár © Archív

Hiába töltik majd idejük nagy részét Amerikában, Brooklyn Londonban is szeretne egy lakást, ezért Victoria és David felajánlotta, hogy vesznek nekik egy házat nászajándékként. Kicsit túlzásnak tűnhet, de ők is olyanok, mint a többi büszke szülő, ott segítenek a gyerekükön ahol csak tudnak – mondta a lapnak egy bennfentes.

Bár a Beckham házaspár sem szűkölködik 370 millió fontos, azaz 145 milliárd forintos vagyonával, Brooklyn egy még gazdagabb családba házasodik majd bele, hiszen jövendőbeli apósa, Nelson Peltz vagyona 1,6 milliárd dollárra, vagyis több mint 500 milliárd forintra rúg. A milliárdos örömapa magára vállalta a fiatalok floridai és angliai szertartásának költségeit is.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors