Kiadta vőlegénye útját Kulcsár Edina

Zátonyra futott a kapcsolata – pletykálják a szépségkirálynő ismerősei. A Bors megkereste Kulcsár Edinát, aki nem tagadta a szakítást, de nem akart beszélni a részletekről.
Zátonyra futott a kapcsolata – pletykálják a szépségkirálynő ismerősei. A Bors megkereste Kulcsár Edinát, aki nem tagadta a szakítást, de nem akart beszélni a részletekről.

Úgy tűnik, Kulcsár Edina felbontotta jegyességét vőlegényével. Pedig a látszat eddig azt mutatta, boldogok egymás mellett, hiszen közös jövőjüket építették. A szépségverseny alatt a fiú a háttérből támogatta szerelmét, büszkén kísérte el a rendezvényekre, látszott rajta, hogy mennyire odavan a gyönyörű lányért. Edinát is ahányszor csak kérdezték, a nagy őként említette a fiatal férfit.

– A szüleim nem voltak házasok, kicsi voltam még, amikor szétmentek. Aztán anyu mindig küzdött a párkapcsolataival. Szerintem a lányok általában kétféle utat követnek: vagy azt, amit az anyjuk, vagy éppen az ellenkezőjét. Én ez utóbbit választottam, vagyis Mátéval szeretném leélni az életem – beszélt terveiről február végén a Borsnak. Edináék a tavalyi világverseny után közös ház építésébe is kezdtek, emellett egy vállalkozás is összeköti őket. Most az a kérdés, hogyan tovább? Hiszen megannyi szálat kell elvarrniuk, míg végképp elválnak útjaik. De mi történhetett, ami miatt így végződött az igaznak látszó szerelem?

– Hónapok óta gondjaik vannak, amire nem találnak megoldást. Edinával a világverseny óta nagyot fordult a világ, egyre népszerűbb és egyre több feladat hárul rá. A jelek szerint a sok feladata miatt kevés idő maradt a párkapcsolatára, ezért döntöttek a szakítás mellett – tudta meg a Bors egy ismerőstől, ami után Edinát is megkerestük, hogy megtudjuk: valóban válságba került a kapcsolata? A szépség nem cáfolta a szakítás hírét.

– Nem szeretnék erről nyilatkozni – válaszolta megkeresésünkre Kulcsár Edina, a Miss World második helyezettje.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors