Keresztes Ildikó: Jót tett a plusz nyolc kiló

Külföldön már nudizott is Ildikó.
Külföldön már nudizott is Ildikó.

Felrobbantotta az internetet Keresztes Ildikó legfrissebb képe, akinek a nyári fellépések között végre akadt két nap pihenője, és Gyuláról, egy bikinis fotóval üdvözölte követőit.

„Micsoda nő!”, „Tökéletes!”, „Sokkal gyönyörűbb így a Művésznő, mint pár éve!" – dicsérik rajongói az énekesnőt, aki kezdi elhinni: valóban jól áll neki az a nyolc kiló, ami az utóbbi időben felkúszott rá.

– Egy nő sosem elégedett az alakjával, de valóban elszaporodtak a bókok mostanában, úgyhogy be kell lassan látnom, előnyömre híztam – mondta a Borsnak Ildi, aki nem hiszi, hogy valaha is eljön az idő, hogy takargatni fogja magát, sőt elárulta: sokszor a bikinifelsőtől is megszabadul.

– Külföldön a tengerparton csak egy szál tangában vagyok hajlandó ücsörögni, ugyanis utálom, ha nem egységes barnára sülök, és fehér csíkok virítanak rajtam. Sőt volt rá precedens, hogy nudista részen voltam, persze ezt is szigorúan csak külföldön, ahol nem ismer senki.

De nemcsak a napozás megy külföldön lazábban az énekesnőnek. A férfiak közeledését és a bókokat is jobban kezeli odakinn.

– Itthon nehéz eldönteni, mi szól a művésznek és mi az embernek, ezt el kell különíteni. Ott viszont, ahol nem ismernek, én is sokkal nyitottabb, lazább tudok lenni, és könnyebben fogadom az udvarlást, megyek bele a flörtölésbe – árulta el Ildi, aki mostanában lubickol a férfiak bókjaiban.