Celeb

Kávézóban kapott össze volt párjával L.L. Junior

uv

Létrehozva: 2019.06.21.

Bár L.L. Junior már Körtvélyessy Kinga férje, volt párjával, Csillával örökre összeköti két közös fiuk. Ma már csak miattuk kapnak össze, ahogy szerdán is egy belvárosi kávézóban.

Ügyvédekkel körülbástyázva, feszült hangulatban tárgyalt szerda délelőtt egy hatodik kerületi kávézóban L.L. Junior és volt párja, Hopp Csilla – számolt be a Bors egyik olvasója, aki kávéját szürcsölve először csak a hangoskodásra lett figyelmes, majd azonosította a forrását is, az indulatosan vitázó énekest.

– Bár nem értettem pontosan minden szót, nyilvánvalóan a gyerekeik láthatásáról folyt a vita, és Junior meglehetősen indulatosan érvelt a maga igaza mellett – mesélte olvasóriporterünk, hozzátéve, a zenész a felesége, Körtvélyessy Kinga társaságában volt a kínossá vált találkozón.

A felek indulatait magyarázza, hogy mindketten rajonganak Dávidkáért és Lacikáért, mégis meglepő, mert eddig úgy tűnt, különválásuk ellenére kifejezetten jó viszonyt ápolnak. Mint ismert, az énekes, amikor Kingával korábban szakított, mindig Csillánál húzta meg magát, akivel ma is közösen nevelik a gyermekeiket. Junior és Csilla idilli szülői kapcsolata azonban megszakadni látszik, olvasónk szerint tapintani lehetett köztük a feszültséget.  Az énekest még az sem zavarta, hogy a hangulatos, belvárosi kávézóban minden asztalnál vendégek ültek, akik akaratlanul szem- és fültanúi lettek a veszekedésüknek.

Munkatársunk először Juniort kereste meg, aki némi habozás után cáfolta, hogy bármi baj lenne közte és gyermekei édesanyja között.

– Jogot tanultam sokáig, és az ügyvédek, akikkel láttak minket, a barátaink. A kávézó pedig Csillával szinte a törzshelyünk, itt szoktuk átadni a gyerkőcöket – mondta az énekes, akinek exe másként fogalmazott. Hopp Csilla a Borsnak elismerte, hogy vita van közte és volt párja között, ezért érkeztek egy-egy ügyvéddel a találkozóra.

– Igen, leültünk beszélgetni az ügyvédeink jelenlétében. Nem tagadom, van néhány kérdés, amiben nem értünk egyet Lacival, de ezek üzleti ügyek  – kezdte Csilla, aki a gyerekek körüli vitáról csak rendkívül visszafogottan nyilatkozott.

– Mindkettőnknek a gyerekeink nyugalma a legfontosabb, és én nagyon bízom az intelligenciánkban, és hogy dűlőre jutunk. Laci nagyon szereti a gyerekeket, és ragaszkodik hozzájuk, de nem szeretném, ha beleszólna az életembe vagy akár a vállalkozásomba – tette hozzá a műkörmös-pedikűrösként dolgozó édesanya.

Csilla szeretne önálló döntéseket hozni, és továbbra is fele-fele arányban nevelni a fiúkat. És bár nem volt könnyű, mára fel­dolgozta családjuk felbomlását.

– Nyilván nem volt ez mindig ilyen könnyű, és volt, hogy nehezen tudtam érzelmeket kizárva gondolkodni, de egyszerűen tudni kell a másikat elengedni. Azt gondolom, ha egy kapcsolat nem működik, az két ember miatt nem működik. Nálunk is így volt. Sok volt a vita, és nem akartuk, hogy a gyerekeknek emiatt rossz legyen, ezért a különválás mellett döntöttünk. Laci pedig közben megismerte élete szerelmét, akit én elfogadok, és remélem, hogy Laci is így lesz ezzel, ha megtalálom a férfit, aki mellett leélném az életemet – mondta el lapunknak Csilla, akinek Juniorral ellentétben szakításuk óta nincs párja.

–  Nagyon kicsik voltak a gyerekek, amikor Lacival szétmentünk, és én utána minden időmet nekik szenteltem. Az anyaság mellett pedig tanultam és dolgoztam, új szerelem szóba sem jöhetett nálam. Nem akartam kapcsolatból kapcsolatba rohanni, szerettem volna megvárni, hogy érzelmileg tiszta lappal tudjak indulni bárkivel. Hét év ugyanis sok idő, és nagyon szerettem Lacit, úgyhogy megszenvedtem a különválást. Három hosszú év kellett, de sikerült továbblépnem. Komoly kapcsolatom azonban még nincs, keresem az igazit – tette hozzá Csilla.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143853_auto_resized.jpg
origo.hu

Elképesztő, hogyan szállította rakományát egy autó a 3-as úton, ilyet még a Magyar Közútnál se láttak - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713567616
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143072_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145198_auto_resized.jpg
vg.hu

Órákon belül feleződik a bitcoin: mutatjuk, ki lesz a történelmi esemény legnagyobb nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135573_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27223_resized.jpg?avcount=1713567616
origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17093867_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713567616
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713567616
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145602_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt