Kabarét írt betegágyán Sas József

Ugyan még gyenge, de szellemileg teljesen friss a 80 éves humorista, akinek már új száma is van a visszatérésre.
Ugyan még gyenge, de szellemileg teljesen friss a 80 éves humorista, akinek már új száma is van a visszatérésre.

Ha a testét fogva is tartja még a kerekesszék, a rendezői véna ugyanúgy működik Sas Józsefben a kétoldali agyvérzése után is, mint korábban. A nagybeteg humoristát hét végén az ATV Naplójának stábja otthonában kereste fel, hogy interjút készítsenek vele, és hiába nézett ki a stáb egy alkalmas helyet a lakásban, Sas ragaszkodott hozzá, hogy az ágyában fekve vegyék fel a beszélgetést.

Végül mégis beleegyezett, hogy kerekesszékében üljön. Az első kérdés az volt: hogy van most?

Sas József elárulta, hogy a rajongók szeretete segíti a gyógyulásban © ATV/videó

– Rendben vagyok, a mozgásommal van baj – mesélte Sas.

A felvételen nemcsak egy jókedvű Sas látszik, hanem az is, hogy a há­zat teljesen átrendezték a kedvéért, speciális betegágya a nappaliban kapott helyet. A humorista töretlenül hisz abban, hogy még visszatér a színpadra, már azt is tudja, mit fog mondani.

Egy cigány ember panaszait adja majd elő – ezt az új darabot nemrég, már agyvérzése után írta. Azt, hogy na­gyon erős az akarata, Sas ápolója, Aba Juhász Mihály is elmesélte a stábnak. A szakápoló egyébként egy idő után rá is szólt a tévésekre, hogy Sas sokat ült, muszáj lenne lefeküdnie.

– Amikor én nem vagyok itt, a felesége 200 százalékban helyettesít. A legfontosabb Józsefnek a gyógyulási akarata, ami elnyomhatatlan, ezt érzem rajta – mondta a diplomás szak­ápoló.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors