Ilyenek ma a Reszkessetek betörők! sztárjai - fotók

Huszonöt éve minden karácsonykor elbűvöl minket a Reszkessetek, betörők! Kevinje. A Daily Mail kiderítette, mi történt azóta Culkinnal és a többi szereplővel.
Huszonöt éve minden karácsonykor elbűvöl minket a Reszkessetek, betörők! Kevinje. A Daily Mail kiderítette, mi történt azóta Culkinnal és a többi szereplővel.

Macau­lay Culkin, a címszereplő 10 éves volt, amikor belebújt a 8 esztendős Kevin McAllister bőrébe, és 12 éves korára milliomos lett. Generációja legtehetségesebb gyerekszínészének tartották. Milliomosgyereket alakított a Rosszcsont beforr című filmben, a Jófiúban pedig pszicho­pata gyilkost. Nagy reményeket fűztek pályájához, de ezeket egyelőre nem váltotta be. Később kisebb és kevésbé emlékezetes szerepeket ka­pott. Zenéléssel is próbálkozott, 2013-ban létrehozta Pizza Underground nevű zenekarát, amivel Velvet Under­ground-dalokat parodizálnak.

Már 18 évesen megnősült, a vele egykorú színházi színésznőt, Rachel Minert vette el, akitől két évvel később el is vált. A 2000-es években kilenc évig volt a párja Mila Kunis, aki ma már Ashton Kutcher felesége és gyerme­ké­nek anyja. Jelenleg a színész-énekesnő Jordan Lane Price a barátnője.

Felnőtt színészként egyébként mindkét testvére, Rory Culkin és Kieran Culkin is többre vitte nála. Macaulay ugyan még csak 35 esztendős, így kár lenne leírni, hi­szen előjöhet még egy vagy akár több nagy dobással is, ezt azonban egyáltalán nem könnyíti meg, hogy nem ké­pes kikászálódni drogfüggőségéből: 2012-ben állítólag már kis híján meghalt he­roin-túladagolás miatt.

A Kevin édesanyját, Kate-et alakító kanadai Catherine O’Hara most 61 éves, és számára nem hozott különösebb változást a szerep: már előtte is sokat foglalkoztatott színésznő volt, az is maradt, producerként is dolgozik és van egy Grammy-díja. Két évvel a Reszkessetek, betörők! után hozzáment a híres Bo Welch producer-divattervezőhöz, két fiuk született.

Peter, az apa a most 70 éves John Heard legismertebb alakítása maradt. Egy 2008-as interjúban megjegyezte: jó lett volna a Reszkessetek, betörők! mellett néhány nagyobb szerepet is játszania.
Mindössze hat napig volt házas: Margot Kidder színésznőnek mondta ki a holtomiglan-holtodiglant 1979-ben, de kiderült, hogy kevesebb, mint egy hétig tartott a szerelem. Egyik barátnőjét, Melissa Leót állítólag megütötte.

Marv, a rosszfiú alakítója, Daniel Stern szobrászként is ismert. Elkötelezett hazafi, 2003 karácsonyán meglátogatta az Irakban szolgálatot teljesítő amerikai katonákat fia, Henry társaságában. Társadalmilag is aktív, feleségével létrehoztak egy fiatalokat és családokat segítő alapítványt Malibun. Barack Obama elnök 2009-ben az önkéntesek legmagasabb kitüntetését adományozta neki.

Harry Lime, alias Joe Pesci a hetvenes éveiben jár, ő már a film előtt is nagy sztár volt, a Nagymenőkben nyújtott játékáért Oscar-díjat kapott. A Casino című film után be szerette volna fejezni a filmezést, ám Robert De Niro lebeszélte róla. Háromszor is elvált, második feleségét, Claudia Harót tizenkét évre ítélték, mert bérgyilkossal akarta megöletni második férjét.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors