Ilyen borzalmakat rejtett Jackson titkos barlangja

A napokban hátborzongató képek kerültek elő, amelyeket még 2003-ban foglalt le a rendőrség Michael Jackson Neverland Ranch nevű birtokán. A hatóságok pornográf, szadisztikus fotókra bukkantak, több ízben ráadásul gyerekek, fiatal fiúk a főszereplői a sokkoló kollekció darabjainak.

Jackson titkos helyiségébe egy gardróbszobán át vezet az út

Babák, plüssállatok, versenyautók tömkelege került elő a házkutatás során. A játékkollekció vajon annak bizonyítéka, hogy Jackson kissé gyermeteg lelkű volt, vagy a házába csábított kiskorúakat akarta elvarázsolni mesés gyűjteményével?

Azért indult nyomozás 13 évvel ezelőtt, mert egy rákos fiú, Gavin Arvizo azt állította: a poplegenda molesztálta őt. Később több fiatalkorú is kiállt amellett, hogy Jackson az ágyába hívta és zaklatta őket.

© AFP

Naivan mondhatnánk, elképzelni sem tudjuk, hogy a talált mocskos képek után – melyek között akad megkínzott gyerekeket ábrázoló fotó is – hogyan menthették fel 2005-ben Jacksont a vádak alól, de nincsenek illúzióink: a dologhoz természetesen a pénznek van köze. A zenész áldozatai busás anyagi juttatásban részesültek és hogy, hogy nem, sikerült mindenkivel peren kívül megegyeznie a világhírességnek.

Hiába utal a Reszkessetek, betörők! című klasszikus családi mozi általa játszott karakterére a szignóval Macaulay Culkin, a „Sose hagyj egyedül a házban” üzenettel megspékelt aláírt fotó a gyereksztárról egészen lúdbőröztető látvány a kiszivárgott bizonyí

A nyomozókat is megdöbbentették a fényképek, amelyek perverz nemi aktusokat, sőt, gyerekkínzást is ábrázolnak.

Íme, egy felnőtt férfi ágya: a Visszatérés Sohaországba főszereplője, Pán Péter arcával díszített párnával. A népszerű mese főhősének tulajdonsága, hogy sosem nő fel – elég sokat mondó, hogy Jackson a titkos szobájában lévő ágyán épp egy ilyen párnahuzat

Most azonban újabb döbbenetes bizonyíték látott napvilágot, így a poplegenda elszánt rajongói sem fordíthatják már el a fejüket: kiszivárgott a rajtaütés során készült videó. A felvételen láthatjuk, mit rejtett az énekes ikon hét lakat alatt tartott titkos szobája. A nemrégiben megismert sokkoló képek fényében a pop egykori királyának rezidenciáján talált minden tárgy valahogy bizarr színezetet kap: játékbabák, gyerekkönyvek, embernagyságú Superman és Lara Croft figurák, elektromos kiskocsik, plüssállatok groteszk módon sorjáznak egymás mellett.

– Nincs kétségem afelől, hogy Jackson bűnös volt. - állította akkor, és állítja a mai napig is a popsztár perében a vádat képviselő ügyvéd, Ron Zonen.