Horror: Vajna Timi otthonában lett öngyilkos a híres producer

Az 55 éves férfi a kortalan Liz Hurley élettársa volt

Az 55 éves férfi a kortalan Liz Hurley élettársa volt

Sokkoló tragédiára érkezett haza a minap Vajna Tímea Los Angeles-i otthonába. A sztár mentők hadát találta a bejárati ajtaja előtt és mint kiderült, a luxusingatlan egyik híres lakója vetette ki magát az ablakon.

A Deadline szerint az 55 éves író-producer Steve Bing az épület 27. emeletéről ugrott ki, és a férfit állítólag egy ideje a koronavírus és a bezártság miatt depresszió kínozta, illetve nemrég volt korábbi barátnője halálának évfordulója is.

Steve Bing (jobbra) Bill Clinton egykori amerikai elnökkel is közeli barátságot ápolt © AFP

Bing legismertebb alkotása a 2003-as Kenguru Jack című vígjáték, illetve olyan filmek producere volt mint a nagy sikerű Polar Expressz és a Beowulf című animációs filmek, de több filmes munkát íróként is jegyez. A férfi a kétezres évek elején a modell-színésznő Liz Hurley élettársa is volt, akitől gyereke is született. A producer rengeteget jótékonykodott, vagyonát 590 millió dolllára (182 milliárd forintra) becsülték.

Timit valósággal sokkolta az eset, ugyanis rendszeresen találkozott az épületben a férfival.

Nagyon híres ember volt. Borzasztó, hogy valaki így vet véget az életének. Hiába van pénze. Ha nem boldog vagy lehet beteg volt, de szerintem lelki oka volt– vélekedett Timi.

Steve Bing 55 évet élt © Getty Images

Steve Bing a Kenguru Jack és a Fullasztó című filmek forgatókönyvírója, a Kivétel és szabály, a Beowulf - Legendák lovagja és a Scorsese rendezte Rolling Stones-film producere mintegy 600 millió dollárt (185 milliárd forint) örökölt ingatlanbefektető nagyapjától.

Amikor 18 évesen megkapta az örökségét, otthagyta az egyetemet, hogy szerencsét próbáljon a filmiparban. Még középiskolás korában írta meg az Ütközetben eltűnt 2. - A kezdet című film sztoriját, később az Egy rém rendes család egy epizódját. 2003-ban a Kenguru Jack című akcióvígjáték társszerzője volt. Körülbelül 80 millió dollárt fektetett a 2004-ben bemutatott, Robert Zemeckis rendezte Polar Expresszbe.

Számos demokrata párti politikus kampányát támogatta, Bill Clintonnal szoros barátságot ápolt. Ismert volt jótékonyságáról is.

Élete nagyobb részét hotelszobákban töltötte, állandó vendég volt a hírességektől zsúfolt partikon.

Liz Hurley angol színésznőtől egy fia, Lisa Bonder teniszezőtől egy lánya született, mindkét anya bírósághoz fordult, hogy az apaságot elismertessék.