Hoppá! Munka hozta össze újra Brad Pittet és Jennifer Anistont

Újra közösen dolgozik Hollywood egykori álompárja, Brad Pitt és Jennifer Aniston. Az 56 éves filmcsillag és 51 éves exfelesége több világsztárral együtt vesz részt egy virtuális felolvasóesten: az Egyesült Államokban rendkívül népszerű 1982-es tinidráma, a Változó világ forgatókönyvét olvassák fel. A szeptember 17-én Facebookon látható eseményen részt vesz még többek között a filmben főszerepet játszó Sean Penn, valamint Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia Labeouf és Morgan Freeman, valamint John Legend énekes és Jimmy Kimmel humorista is.

Igazi sztárcsapat gyűlt össze a felolvasásra © Instagram

Brad Pitt és Jennifer Aniston utoljára a Jóbarátok nyolcadik évadában dolgozott együtt, amikor még házasok voltak: a 2001-ben bemutatott A pletyka című részben a színész a felesége által megformált Rachel Green egykori osztálytársát alakította, aki ironikus módon utálja Aniston karakterét. A sztárpár házassága 2005-ben futott zátonyra, Pitt Angelina Jolie-ért hagyta ott a színésznőt.

A kétezres évek első felében álompárként ünnepelték őket © AFP

Az Oscar-díjas színész azonban Jolie mellett sem találta meg a boldogságot. Miután 2016-ban a Demóna sztárja beadta a válási papírokat, Aniston és Pitt újra jó barátságot ápol egymással, a színésznő tavaly a Harcosok klubja sztárját is meghívta ötvenedik születésnapi partijára. Idén januárban abban reménykedtek a rajongók, hogy a sztárpár ismét egymásra talált, a hollywoodi színészcéh díjátadóján, de csalódniuk kellett, mivel Pittet pár hete a nála 29 évvel fiatalabb német modell, Nicole Poturalski társaságában látták.