Holnap reggel komoly változás jön a Mokkában: visszatér Orosz Barbi!

Több hónap kihagyás után újra láthatjuk a képernyőn Orosz Barbit, aki hétfőtől ismét a Mokka műsorvezetőjeként várja a tévénézőket, méghozzá Pachmann Péter oldalán. Barbi a Borsnak elárulta: nagyon örül, hogy ismét a Mokka-csapat részeként dolgozhat napi szinten, emellett arról is beszélt, mivel töltötte az elmúlt időszakot.

Reggelente ismét láthatják Barbit a Mokka nézői © Bors Archív

– Szakmailag aktív, kreatív kihívásokban bővelkedő nyár áll mögöttem. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a TV2-ben maximálisan támogatják nemcsak műsorvezetői, de rendezői, produceri ambícióimat is. Külön köszönöm a főnökömnek, hogy elengedett egy időre, így koncentrálhattam arra a tengernyi feladatra, amit a produkciós cégemmel tavasszal terveztünk megvalósítani. Hálás köszönetem Neki és a fantasztikus műsorvezető kollégáimnak, akik minden energiájukat bevetve helyettesítettek. Boldogsággal tölt el visszatérni közéjük, nagyon hiányzott a csapat és az élményekkel, izgalmas interjúkkal teli közös reggelek.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors