Hódi Pamelának új írányt vett az élete

Rendet tett a fejében és a lelkében Hódi Pamela, aki hetek óta rossz lelkiállapotban van. Eldöntötte: minden jóért hálát ad.
Rendet tett a fejében és a lelkében Hódi Pamela, aki hetek óta rossz lelkiállapotban van. Eldöntötte: minden jóért hálát ad.

Komoly megpróbáltatásokat él át Hódi Pamela, akinek álomszerű élete pár hét leforgása alatt vált földi pokollá. Kezdődött azzal, hogy június eleji esküvője Tóth Bence focistával a járvány miatt elmaradt, s az előleget is elbukták. A többhetes karantén alatt pedig olyan né­zeteltéréseik adódtak, hogy a szerelmesek végül az eljegyzésüket is felbontották. Majd a közösen kivett, drága albérletükben Pamela egyedül maradt kislányával, Natival. Az influenszer életét követői aggódva figyelik, ezért úgy döntött, kamerák előtt válaszol a kérdésekre. Vallomásából kiderült, hogy a szakítás mellett még számtalan probléma nyomasztja.

„Őszinte leszek, engem hetente felidegel a gyerekem apja. Hol privátban akarja tönkretenni az életem, hol a médiában, és három év után is ez a kitűzött cél számára. Engem havi egyszer felidegel a felesége, hol privátban, hol a médiában, azzal, hogy több akar lenni, mint egy barátnő a lányom életében. Engem fél­évente ér egy egészségügyi probléma, hol a magamban tartott ki nem mondott feszültség terhe, hol a hátamon cipelt teher okoz fájdalmat. Ráhúzódott a nyakamra a stressz, nem bírtam mozdulni, korpásodni kezdett a hajam, pattanásaim lettek, és még sorolhatnám...” – árulta el a gondterhelt édesanya, aki könnyes szemekkel beszélt a kamerának.

Pamela azt is elmondta, hogy a hitben találta meg a kapaszkodót, amit ő maga „új iránynak” hív.

„Mosolygok, mert hiszek magamban, mosolygok, mert hiszek benned. Mosolygok, mert hiszek Istenben!” – jelentette ki az édesanya, aki úgy döntött, idegeskedés helyett inkább igyekszik minden rosszban meglátni a jót. Így például nem arra gondol, hogy Berki Krisztiánnal zűrös a kapcsolata, hanem arra, hogy Natinak szerető édesapja, s Mazsi személyében gondoskodó mostohája van.

Pamela rájött, hogy magánéleti válságát csak egyedül ő képes megoldani © Hatlaczki Balázs

A Bors munkatársának feltűnt, hogy Tóth Bence is napok óta vallásos zenéket hallgat, s vallásos gondolatokat posztol közösségi oldalán.

Lapunk kereste az influenszert, de sem ő, sem egykori kedvese nem akart nyilatkozni a lelkükben végbemenő változásokról.