Hódi Pamela: Inkább spórolok, de nem költözöm!

Nem költözik ki drága albérletéből az influenszer, amit még ex vőlegénével, Tóth Bencével közösen vettek ki. Pamela inkább takarékoskodik, mintsem hogy kislányát újabb dobozolásnak tegye ki. 
Nem költözik ki drága albérletéből az influenszer, amit még ex vőlegénével, Tóth Bencével közösen vettek ki. Pamela inkább takarékoskodik, mintsem hogy kislányát újabb dobozolásnak tegye ki. 

Hódi Pamela döntött, és bár az új otthonának jóval borsosabb a bérleti díja az előzőnél, és össze kell húznia a nadrágszíjat: nem költözik másik lakásba.

Erről és a miértekről először a Borsnak mesélt a csinos influenszer:

Osztottam-szoroztam, és végül arra jutottam, hogy nem szeretnék megint költözködni. Valóban jóval drágább ez a lakás az előzőnél, de mindent megteszek, hogy ez hosszútávon se jelentsen problémát. Igaz, ez azzal jár, hogy picit jobban oda kell figyelnem, hogy mikor, mire költök, de állok elébe a feladatnak – kezdte a Borsnak Pamela, aki többek között kislányára való tekintettel sem szeretne újra dobozolásba kezdeni.

Pamela úgy döntött: a szakítás után marad a lakásban © Bánkúti Sándor

Az elmúlt pár hétben ugyanis gyönyörűen berendezte az új otthonunkat, ahol mindketten nagyon jól érzik magukat.

– A lakás egyrészt közel van Nati iskolájához, ahová majd szeptembertől jár, másrészt pedig nem szeretném megint egy költözéssel felbolygtania a kis életét. Mostanra megszokta a szép új szobáját, és velem együtt ő is beleszerett a lakásba, úgyhogy nincs helye újabb változásnak – határozta el magát az édesanya, aki egyébként nem győz betelni a látvánnyal, amit a reggeli napsütés és az esti naplemente beszűrődő fényei adnak a szobáknak, nem beszélve a tágas balkonról, amire kilépve gyönyörű panoráma tárul elé, és ahol akár pár perc is elég, hogy kicsit feltöltődjön.

Úgy tűnik, Pamelának a magas költségek mellett a Bencével közös emlékek sem jelentenek megoldhatatlan porblémát, és az egyébként közösen talált és kivett fészkükben képes egyedül is boldogulni. Pedig a szakítás a focistát és őt is nagyon megviselte, hiszen pár hete még együtt kezdték el csinosítgatni a lakást. A sors azonban talán még időben közbeszólt, mielőtt mindketten az otthonuknak érezték volna a lakást, Bence ugyanis a beköltözés után pár héttel már el is hagyta azt, és másik albérletbe költözött.

A egykori álompár jövője még kétséges, de ahogy a hirtelen jött szakításukról, úgy a békülésükről felröppent hírekről sem akarnak nyilatkozni. A Bors úgy tudja, a közeli barátok még reménykednek, hogy Pamela és Bence kapcsolata rendeződhet, ám lapunknak egy látó azt jósolta, ha megpróbálják és újra összejönnek, akkor is szakítás lesz a vége, mert a sors nem egymásnak szánja őket.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors