Hazugságvizsgálatnak vetették alá Nótár Maryt

Az énekesnő többek között azt akarta bizonyítani, hogy tényleg fogvatartották és nem fogadott béranyát.
Az énekesnő többek között azt akarta bizonyítani, hogy tényleg fogvatartották és nem fogadott béranyát.

Újabb fordulat állt be a Nótár Mary és volt menedzsmentje közötti adok-kapokban. A Story magazin e heti számában az üz­letember ugyanis többek közt azt állította egykori pártfogoltjáról, hogy nem is volt terhes. Az énekesnő erre poligráfos ha­zugságvizsgálat alá vetette ma­gát, hogy igazát bizonyítsa.

– Anyagi problémák vannak ennek az ügynek a háttérben. Illetve a volt menedzsmentem csőrét valószínűleg nagyon pisz­kál­ja, hogy nélkülük, saját erőmből is sikeres vagyok. Megpróbálnak mindenféle hülyeséggel besározni, hogy ne derüljenek ki az ő piszkos dolgaik. Nem ha­gyom annyiban, hogy meghazudtoljanak! – fakadt ki Nótár Mary, aki lapunkhoz eljuttatta a poligráfos teszt eredményeit.

– A poligráfos vizsgálaton megkaptam azt a kérdést is, valóban felbéreltem-e egy bér­anyát, hogy kihordja a magzatomat. Természetesen nem igaz, a válaszomat pedig igazolta a vizsgálat. Ahogy abban is igaznak mutatta, hogy soha nem ad­tam senkinek sem a petesejtemet. Egyébként pedig hogy elvesztettem-e a babám vagy nem, kivel fekszem egy ágyban vagy kivel randizok, az az én privát szférám, amihez senkinek semmi köze, nem tartozik a nagy nyilvánosságra egyáltalán – tette hozzá.

A mulatós sztár arról is beszámolt, hogy a menedzsmentjével való szakítás óta a szekere is jobban fut.
– Öröm az ürömben, hogy könnyebben ment a talpra állás, mint gondoltam. Hiába próbáltak letiltani, meg keresztbe tenni nekem mindenhol. Nem állt meg az élet, ugyanúgy koncertezem. A drága rajongóim nagyon kitartanak mellettem, hála legyen érte a jóistennek. Azóta saját műsorom van a Zenebutikon, aminek nemcsak a műsorvezetője, hanem a gyártója és a producere is én vagyok – újságolta büszkén Mary.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors