Harmadszor is nősülne Pintér Tenya

Huszonkét év van köztük, mégsem mérgezi féltékenység Pintér Tibor és Ilyés Jenifer kapcsolatát. A pár a karantén alatt annyira összecsiszolódott, hogy a színész kész hivatalosan is összekötni életét szerelmével.  

Huszonkét év van köztük, mégsem mérgezi féltékenység Pintér Tibor és Ilyés Jenifer kapcsolatát. A pár a karantén alatt annyira összecsiszolódott, hogy a színész kész hivatalosan is összekötni életét szerelmével.  

Dögös, a fantáziának kevés teret engedő ruhákban mutatta meg bájait új klipjében Ilyés Jenifer.

Amíg fiatalok vagyunk, használjuk ki az adottságainkat, én abszolút ebben hiszek – magyarázta az énekesnő a Mokka című reggeli műsorban, ahol először mutatta be Forró vágy című számát. Párja, Pintér Tenya büszke a barátnőjére, de nem felhőtlenül boldog, hogy más férfiak is legeltethetik rajta a szemüket.

Ha nincs féltékenység, az tragédia egy kapcsolatban. Én azt vallom, hogy a középúton haladva jó féltékenykedni egy kapcsolatban is. Mert az sem jó, ha nincs szerelemféltés, de az sem, ha túlzó. Én közepesen vagyok féltékeny Jeniferre – mondta lapunknak Tenya.

Jenifer karrierjének a Sztárban sztár leszek! adásai adtak hatalmas lendületet, ott érezte meg igazán, hogy neki popénekesként is a színpadon a helye.

– Számára most az fontos, hogy a színészet mellett kiteljesedhessen, én pedig támogatom benne. Büszke vagyok az új dalára – tette hozzá a Nemzeti Lovas Színház alapítója.

A karantén megerősítette kapcsolatukat, a színész két sikertelen házasság után harmadszor is megpróbálná © Bánkúti Sándor

Lassan egy éve, hogy a színpadon egymásba szerettek, és a karantén összezártsága csak elmélyítette kapcsolatukat.

– Nekünk a karantén sokkal inkább jót tett, mint rosszat. Rengeteg időt tudtunk egymással tölteni, a lelkünkkel foglalkozni, az énekhangunkkal és a színészettel is – mesélte Tenya.

Nekem volt már két házasságom, de elgondolkodtam rajta, hogy ismét nősülnék. Annál is inkább, mert a Szilaj című musicalben már a feleségemet játssza Jenifer.

Összeforrottságukhoz valószínűleg a rengeteg közös élmény is hozzájárul, a Nemzeti Lovas Színházzal ugyanis bejárják a világot.

– Felfigyelt ránk az egész világ. Már most szervezünk egy jövő évi előadást Katarba, de Kelet-Mexikóba és Ausztráliába is kaptunk már felkérést. Idén pedig hetven produkció vár még ránk – büszkélkedett a színész.

Pálca nélkül nevel

Pintér Tibor a világon egyedülálló módszerrel, szabad idomítással neveli lovait, amire sok szakember felfigyelt. – A szabad idomításában nincs nyereg, se pálca, és kantár sem. A ló és az ember van, ugyanúgy, mint a kutyánál és az embernél. A földről irányítjuk őket. Török Györgynek és Pellei Alisának köszönhetően óriási sikereket aratunk ezzel az újfajta nevelési módszerrel.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors