Haragra gerjedtek a Tankcsapda rajongói

Áll a bál a Tankcsapda házatáján. A zenekar néhány órával a kitűzött időpont előtt volt kénytelen lemondani a saját koncertjét. Rengeteg rajongó csak a helyszínen szembesült azzal, hogy elmarad a buli.
Áll a bál a Tankcsapda házatáján. A zenekar néhány órával a kitűzött időpont előtt volt kénytelen lemondani a saját koncertjét. Rengeteg rajongó csak a helyszínen szembesült azzal, hogy elmarad a buli.
Fórumokon forronganak
A rajongók a Tankcsapda fórumain adtak hangot elégedetlenségüknek:
B. Tamás
Sok rajongó csalódott... pedig rengetegen megjelentek a helyszínen... érthetetlen ami történt

J T
Szégyellje magát a szervező bagázs, meg a banda is! Főleg amiatt, hogy a paraszt útközben tudja meg, hogy a buli lefújva! ha azelőtti nap tudjuk meg, az még korrekt!

E. János
120 km autózás, 5 fő szabi, 1 hónap készülődés, és a zenekar nevének a lejáratása.. gratulálunk!
Már jó ideje ott szerepelt a Tankcsapda turnédátumai között a hétfő estére meghirdetett Boldogkőváraljai fellépés, amit a környékbeli rockerek, valamint az extrémebb bulihelyszínre vágyók már hetek óta izgatottan vártak. A zenekar azonban a szervezők hibájára hivatkozva néhány órával a kezdés előtt lefújta a koncertet. Lukácsékra az eset miatt sok rajongójuk is megorrolt.

– Ez egy kellemetlen szituáció minden érintett számára, mind a szervező, mind a zenekar, mind pedig a közönség szempontjából egyránt. Van egy egyezség, amit ha az egyik fél nem tud teljesíteni, akkor az felbomlik, ebben az esetben a megrendelő nem tudta biztosítani a szerződésben foglaltakat.

Az pedig egy szerencsétlen helyzet, hogy néhány órával a koncert előtt tudtuk meg mi is, hogy nem adottak a feltételek a koncertünkhöz, nem pedig hetekkel előtte – magyarázta Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere, akinek véleményét osztja a Csapda turnémenedzsere is.

– Érvényes szerződésünk volt, amit még májusban aláírt mind a két fél. Mi minden fellépés előtt öt órával előre kérjük a gázsi teljes összegét. A koncert szervezője valószínűleg még sosem csinált hasonló rendezvényt, tapasztalatlan volt: délután háromkor közölte telefonon, hogy semmit nem tud fizetni, de a rendezvény után talán. Mivel nem tudott eleget tenni a szerződésben foglaltaknak, szervezői felelőtlenség miatt kénytelenek voltunk lemondani a bulit, csak sajnos ezt az utolsó pillanatban tudtuk meg mi is – részletezte a történteket Õri Ferenc, a Tankcsapda turnémenedzsere.

Lapunk felkeresésére a koncert szervezője szűkszavúan reagált. – Technikai okok miatt maradt el a koncert. A belépőjegyek árát visszatérítettük a vásárlóknak – zárta rövidre a buli rendezője.
OZS