Hajdúék csak a gyerekek miatt találkoznak

Nemhogy Ciprusra, még Balatonra sem volt hajlandó férjével tartani Sarka Kata a szokásos évi családi pihenésre, csupán a gyerekeket látogatta meg, de nem aludt a nyaralóban. Közleményt adtak ki: válságban a házasságuk.
Nemhogy Ciprusra, még Balatonra sem volt hajlandó férjével tartani Sarka Kata a szokásos évi családi pihenésre, csupán a gyerekeket látogatta meg, de nem aludt a nyaralóban. Közleményt adtak ki: válságban a házasságuk.

Mintha már a válás utáni gyermekelhelyezést gyakorolnák, néhány napot az egyik, néhány napot a másik szülőnél töltenek a Hajdú gyerekek. Miután a Bors csütörtöki számában megírta, hogy Sarka Kata teherautóval költözött el a családi fészekből, szerettük volna az érintettektől megkérdezni, hogy dolgoznak házasságuk megmentésén, ha különbútoroztak.

Gondjaikról érthető módon nem sokat árulnak el, így a telefonon is nehéz őket elérni, ezért is próbáltunk személyesen beszélni a házaspárral. Így a Hajdú család életében ilyenkor esedékes családi nyaralás helyszínére, Balatonföldvárra utaztunk, ahol azt tapasztaltuk, valóban nagy a baj a híres famíliában.

A showman szerdán utazott le édesanyjához Balatonföldvárra a gyerekekkel, Noncsival és Dávidkával, valamint Katával. A helyi árusok napközben ugyan látták még Katát a Balaton partján a gyerekekkel, de estére már visszautazott a fővárosba, így Hajdú az anyukájával maradt az apartmanban.

letük talán legnehezebb időszakán mennek most keresztül. Remélik, sikerül megmenteni sokak által irigyelt házasságukat © CKM

– Semmi képpen nem szeretnék, hogy a gyerekek összetörjenek, ezért a kedvükért nappal még úgy tesznek, mintha minden rendben lenne, de az estéket már nem bírják ki együtt – mondta informátorunk. Időközben mindketten közleményt adtak ki, ezzel is törekedve arra, hogy képesek legyen megoldani problémáikat.

– A hír igaz, válságban a házasságom – írta elsőként Facebook oldalára a producer. – Volt idő, amikor örömmel osztottam meg életem boldog vagy kevésbé boldog pillanatait. Most viszont más a helyzet! Életem ezen szakaszát egyedül, illetve a feleségemmel kell megoldanunk – magyarázta, majd fél órára rá felesége is leírta kérését a nyilvánosság felé.

– Életem egyik legnehezebb időszakát élem. Petivel hullámvölgybe került a házasságunk, de azon dolgozunk, hogy a köztünk levő problémákat minél hamarabb megoldjuk. A két közös gyermekünk a legfontosabbak – fogalmazott Kata.

Nem teregetik ki a szennyest, gondjaikat megtartják maguknak, így sokan találgatnak. Vannak, akik tudni vélik, a feleség sem volt mindig hűséges urához, de nem csak őt érték vádak. Az eddigi pletykák, amik talán eddig alaptanok is voltak, most új megvilágítást nyertek, ha Sarka Kata korábbi, Szily Nórának tett nyilatkozatát visszahallgatjuk.

A megcsalás megbocsáthatatlan Sarka Kata számára © Kecskeméti Zoltán

– Nem tudom azt elképzelni, hogy elvált nő legyek – jelentette ki a kétgyermekes édesanya 2012 tavaszán egy videointerjúban. – Van egy pont, amíg azt tudom mondani, hogy mindent elnézek, és van egy pont, ami nálam a megcsalás, ami után nem. Én azzal, hogy úgy döntöttem, hogy feleségül szeretnék hozzá menni, azzal én egy végleges döntést hoztam, az én fejemben nincs olyan opció, hogy elválni. Inkább mindent helyre kell hozni, de nincs olyan opció, hogy mi külön éljünk – magyarázta négy évvel ezelőtt. Jelen helyzetben pedig éppen az történik velük a szétköltözés és a külön töltött nyaralás alatt, ami Kata korábbi meggyőződése szerint, csak akkor történhet meg, ha valamelyikük félrelép.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors