Hajdú Péter műsorának felvételén sírt Curtis: Az édesapám az őrangyalom

Már több éve, hogy Curtis elveszítette imádott édesapját, a válás előtt álló rapper mégsem tudta feldolgozni Széki Lajos halálát.
Curtis a Life Tv szeptember 18-án debütáló vadonatúj beszélgetős műsorában, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban emlékezik meg szeretett szülőjéről, aki reméli, hogy odafentről vigyáz rá.

Hajdú Péter szeptember 18-i műsorában lesz látható a rapper elérzékenyülése © Life TV

Azóta sem dolgoztam fel az elvesztését. Most is mindjárt elsírom magam – vallotta be elérzékenyülve a premieradás promójában a rapper, aki hiszi, hogy apukája a nehéz időkben is segített neki.

Úgy érzem, hogy az édesapám az őrangyalom. A jóisten mellett ott van apukám, és azt mondja: Tudom, hogy hülye volt a fiam, de segíts, kérlek neki! – én ebben hiszek – vallotta be Hajdú Péter műsorában Curtis, aki néhány évvel ezelőtt a Csibészbiblia című életrajzi könyvében kendőzetlen őszinteséggel vallott édesapja haláláról.
Az egész úgy kezdődött, hogy elütötte egy autó. Ötvennyolc éves volt akkor. Italozott a kocsmában, aztán Újpesten, az Árpád úton részegen át akart menni a túloldalra, de jött egy kocsi, ami elgázolta. Durván elcsapta, azonnal elveszítette
az eszméletét. Percekre volt a haláltól. Ám arra járt egy mentőautó, amelyik megállt, csakhogy egy tüdőbeteg embert szállított, és apu a nyílt sebein keresztül megfertőződött tébécével! Hihetetlen, mi?

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors