Gyűlölködő tekinteteket kap VV Fanni elrablója

Sokan valószínűleg fel sem ismerik, ha szembejön velük Dunaújvárosban, B. László azonban legtöbbek szemében gyűlöletet, megvetést lát, amikor utcára lép. Úgy érzi, az emberek gyilkosnak hiszik, s ez nagyon megviseli.
Sokan valószínűleg fel sem ismerik, ha szembejön velük Dunaújvárosban, B. László azonban legtöbbek szemében gyűlöletet, megvetést lát, amikor utcára lép. Úgy érzi, az emberek gyilkosnak hiszik, s ez nagyon megviseli.

Védője jó ideje kérelmezte, s egy hónapja végül engedélyezte a bíróság, hogy a máig megoldatlan VV Fanni-ügy egyetlen házi őrizetben álló vádlottja, B. László heti egy alkalommal, három órára elhagyhassa a lakását, s ezalatt bevásárolhasson, elintézhesse a személyes ügyeit.

B. László nyomkövetője azonnal jelezne, ha nem érne haza időben © Bors

– László a szabad órái alatt a nagymamájának segít, s ilyenkor kocsiba pattan, s elmegy a kertbe, ahol permetez, füvet nyír, mikor, mi a teendő. Majd elmegy bevásárol, s már el is telt az a három óra. A vádlott nagyon ügyel, hogy bőven öt perccel előbb hazaérjen, biztos, ami biztos – kezdte lapunknak a nagybácsi, dr. Brodmann Péter, utalva arra, hogy a lábperec jelezne, s a rendőrök azonnal kiszállnának vagy köröztetnék, ha unokaöccse elkésne otthonról.

S bár az emberöléssel vádolt dunaújvárosi üzletember örül, s ezek szerint él is a védője által kijárt lehetőséggel, a Bors megtudta, hogy a szabadság íze mégis kissé keserédes a számára.

VV Fani holtteste mind a mai napig nem került elô © Bors

– Két és fél év után ez egy teljesen új impulzus László számára, hogy utcára mehet, s természetesen egy ilyen helyzetben a szabad ég jót tesz az ember lelkének, de László inkább a kertben, mintsem az utcán tölti az időt ilyenkor. Többször úgy érezte a közértben, hogy felismerik, hogy szúrós, gyűlölködő tekinteteket kap, sokan gyilkosnak hiszik, s ez nagyon megviseli – mesélte lapunknak az ügyvéd nagybácsi, aki szerint nagyrészt unokaöccse mindezt csak beképzeli.

– A legtöbb helyen maszkot kell viselni, némi túlzással a rokonok sem ismerik fel egymást, úgyhogy azt gondolom, ez inkább egy belső szorongás a vádlott részéről, amire bármennyire is szeretem, sajnos azt kell mondjam: a saját hülyeségének köszönheti – tette hozzá objektíven dr. Brodmann.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors