Győrfi Pál randizni vitte a feleségét

A menő szóvivő feleségével ünnepelte a kor- látozások lazítását. Adrienn-nel felkerekedtek, s meg sem álltak egy étteremig. Győrfi sze- rint kellő odafigyeléssel szép nyarunk lehet.
A menő szóvivő feleségével ünnepelte a kor- látozások lazítását. Adrienn-nel felkerekedtek, s meg sem álltak egy étteremig. Győrfi sze- rint kellő odafigyeléssel szép nyarunk lehet.

Randizni vitte a feleségét a karantén feloldását követően Győrfi Pál. A mentőszóvivő neve szinte fogalom lett az utóbbi hónapokban a koronavírus-járvány alatt. A kormány figyelemfelhívó kampányai mellett vicces mémekhez használták az arcát, sőt saját fiával, Dániellel vicces videóklipet is forgatott a Stayin’ Alive című diszkóslágerre, mivel számára egy volt a lényeg: minél többen maradjanak otthon a járvány alatt.

– Remélem, hogy az elmúlt években végzett munkámból jövő ismertség és hitelesség is hozzájárult ahhoz, hogy a lakosság elfogadja és betartsa az általam ismételgetett szabályokat, és a járványt meg tudtuk fékezni Magyarországon. Eljött az „újraindítás” ideje, de az elmúlt hetek korlátozásait csak fokozatosan, óvatosan enyhítik azért, hogy a vírus ezután se szabadulhasson el. Ha betartjuk az éppen aktuális szabályokat, óvatos, de szép nyarunk lehet – mesélte Győrfi.

A korlátozások feloldása Győrfit is arra sarkallta, hogy hosszú idő után civil életére is nagyobb hangsúlyt fektessen, nem beszélve további három gyermeke édesanyjáról, Adriennről, akivel hosszú idő után újra randinapot tartottak a barátaikkal.

– Hosszú hónapok után végre el tudtam vinni a feleségemet vacsorázni egy kerthelyiségbe, ahol találkozhattunk a barátainkkal is. Egy-egy fényképre má­sodpercekig összeálltunk ugyan, de egyébként igyekeztünk tartani a biztonságos távolságot. Ki­hagytuk az üdvözlő puszikat, kéz­fogást, és nem maradt el az alapos kézmosás sem. Ezekrôl továbbra sem feledkezhetünk el – mesélte Győrfi a Borsnak.