Celeb

Gyerekverésért jelentették fel Lajcsit

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2016.07.04.

A mulatós sztár és társa rajtaütött a srácokon, akik a birtokán lévő tóból leeresztett vízben pancsoltak. Kettejüket helybenhagyták, sérüléseikről látlelet készült. Így emlékeznek a szülők. Lajcsi máshogyan.

Forrás: Vadai Szabolcs

A Bors értesülései szerint a nagy hőségben gyerekek másztak be pénteken Galambos Lajos telkére, ahol megnyitották a tó zsilipét, hogy a kiömlő vízben pancsoljanak. A tilosban járókat pechjükre észrevette az éppen hazaérkező Lajcsi, és a vele egy autóban utazó Cs. Csaba, a zenész üzlettársa, akivel az áramlopási ügyben együtt ültek előzetesben.

A fiatalkorúak elmesélése szerint ők azonnal elfutottak, de a gazda a dzsipjével üldözőbe vette kettejüket. Amikor látták, hogy nincs esélyük elfutni, megálltak.

– Csaba ült a jobb oldalon, Lajcsi vezetett és azt mondják velük volt Lajcsi egyik fia is – meséli az egyik megvert fiú édesanyjának barátnője. – Szóval megálltak a gyerekek, kicsapódott a dzsip két ajtaja, és kiugrott belőle üvöltve Csaba és Lajos. Danit kapták el először, Lajcsi megragadta a kezét, és adott neki egy pofont, majd odalépett Csaba és a kiszolgáltatott helyzetben lévő fiút úgy arcon ütötte, hogy felrepedt a szája. A másik srácot ezután kapták el, rángatták mintha mosógépben lett volna, a nyakánál fogja húzták meg úgy a pólóját, hogy még aznap este is egy 10 centis vörös csík éktelenkedett a nyakán. Amikor éppen őt rángatták, akkor ért oda Dani apja, és vele a főnöke, akiknek az egyik gyerek szólt, aki el tudott szaladni.

Informátorunk elmesélése szerint az odaérkező apuka hallotta, amint Lajcsi azt üvölti, több milliós kára keletkezett a vízcsapolás miatt. – Dani apja azt válaszolta a zenésznek, hogy akkor sem eljárás, hogy kisfiúkat üt két felnőtt férfi jobbról-balról – mondja a családi barát, majd folytatja a történetet. – Ekkor döntött úgy Dani apja, hogy kihívja a rendőrséget, akik jöttek is, és intézkedtek.

A fiúkat a családjuk elvitte látleletet vetetni, az orvosi papíron egyértelműen olvasható, hogy a srác még akkor is remegett, amikor már rég biztonságban volt. 17 óra körül mentek be a rendőrségre, ahol feljelentést tettek Galambos Lajos és Cs. Csaba ellen. Negyed tizenegyre értek haza....

A Bors úgy tudja, hogy még a pénteki nap folyamán nyomozók jelentek meg Lajcsi házánál, és Cs. Csabát kihallgatásra bevitték, a komáromi kapitányság jár el az ügyben.

Megkerestük az egyik megvert fiú, Dani szüleit, akik nem kívántak hosszan nyilatkozni, mindössze annyit mondtak: „A hír igaz.

Galambos Lajos mindenre máshogy emlékszik. - Hat gyerek mászott be a kerítésen, és kinyitották a zsilipet, ami nagyon veszélyes dolog. Azonnal felszólítottuk őket hogy ezt hagyják abba, a gyerek ha megsérült, akkor az biztos a gátrongálás miatt sérülhetett meg – mondja Lajcsi  Borsnak.

- Ott olyan erős a víznyomás, hogy agyon is tudja nyomni! Másfél millió köbméter víz van benne, ez egy Margitsziget méretű tó..... Amikor kiértünk, számon kértük a gyerekeket, hogy ki volt az, aki kinyitotta a zsilipet, mire odaért az apja és orrbavágott. Meg is fenyegetett, hogy nagyobb bajom is lehet, aztán már arra célozgatott, hogy ha nem akarom, hogy kiderüljön ez az egész ügy, akkor mélyen nyúljak a zsebembe. A zenész birtokháborítás és szándékos károkozás és testi sértés miatt tett feljelentést.

- Vasárnap voltam bent tanúskodni. Sem most, sem máskor nem bántottam senkit, a felségem és Csabi is ott volt, ők tanúsíthatják

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161462_auto_resized.jpg
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714081511
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160218_auto_resized.png
metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160167_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Váratlan helyen csapott össze az amerikai csúcsfegyver az orosz védelemmel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714081511
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja