Gyerekei megfúrták Som-Balogh Edina randiját

Szerettek volna kettesben lenni a férjével, de Noelnek és Lilinek más tervei voltak. Nem bosszankodtak emiatt, álmodoznak tovább a romantikus kikapcsolódásról.
Szerettek volna kettesben lenni a férjével, de Noelnek és Lilinek más tervei voltak. Nem bosszankodtak emiatt, álmodoznak tovább a romantikus kikapcsolódásról.

Egy nap különbséggel van Som-Balogh Edina férjének, Krisztiánnak a születésnapja és a házassági évfordulójuk. Úgy tervezték, hogy a nyolcadikat is kettesben ünneplik, de a romantikázás ezúttal elmaradt. Még közös fotót sem tudtak készíteni a gyerekeik nélkül.

– Nem tudtuk megoldani, hogy külön legyünk, de ez nálunk nem meglepő. Azért nem adjuk fel a reményt, előbb-utóbb úgyis elszökünk. Tervezzük, hogy a közeljövőben szakítunk magunkra pár napot. Ha csak kettőt sikerül, nekünk már az is szuper lenne – reménykedik Edina. – Nem jött közbe semmi, igazán meg sem szerveztük, csak beszéltünk róla, milyen jó lenne elmenni legalább vacsorázni kettesben. Annyit mindig meg tudtunk tenni. De most ugye… Ők alapvetően mindig velünk vannak, komoly szervezés lenne, és velük is komolyan el kellene beszélgetni. Anyukámmal istenien elvoltak, anyura mindig rá tudtam őket bízni, de már nincs anyu, ezért velem vannak – csuklik el a hangja, és erről nem akar többet mondani.

Edináéknak nemcsak a szabad este nem sikerült, de még olyan fotót sem tudtak készíteni, amin ketten vannak.

– Kértem Krisztiánt, hogy csináljunk végre egy közös képet, mert még azt hiszik, elváltunk – neveti el magát Edina. – Soha nincs kép kettőnkről. Végre rászánta magát, erre Lili azonnal a nyakunkba ugrott: „Én is fotót!” A délutáni ebéd alatt, ami végül az ünneplés volt, ugyanez történt. Két gyerek lógott rajtunk, az egyik a hajamat húzta, a másik a fülemet, úgyhogy ezeket sem rakjuk ki. A mi gyere­keink szeretnek fotózkodni.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors