Golfozva jótékonykodott Németh Kristóf

Beteg gyermekeknek gyűjtöttek a sztárok a hétvégén. Németh Kristóf, Nagy Ervin, Hajdu Steve és Epres Attila is több mint kétmillió forintot gyűjtött össze golfozva a Gyermekintenzív Alapítvány javára Zalában.
Beteg gyermekeknek gyűjtöttek a sztárok a hétvégén. Németh Kristóf, Nagy Ervin, Hajdu Steve és Epres Attila is több mint kétmillió forintot gyűjtött össze golfozva a Gyermekintenzív Alapítvány javára Zalában.

Németh Kristóf már régóta imád golfozni. Ezúttal nemcsak arra volt lehetősége, hogy játsszon, hanem arra is, hogy jótékonykodjon.

– Nagy büszkeség egy apának, amikor a gyerekével közös a hobbija. Most is együtt játszottam Lócival, aki szintén imádja a golfot. Azért is csodálatos volt a hétvége, mert elkísért a feleségem és 8 hónapos kisfiunk, Levente is, aki mondhatni, beleszületett a golfozásba, ő is érdeklődve figyeli a játékot. A gyerekek a szívügyeim, ezért is örültem annyira, hogy a versennyel ezúttal a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak segíthettünk. Különösen átérzem a szülők aggodalmát és fájdalmát, mivel – talán kevesen tudják – én magam is koraszülöttként jöttem világra – nyilatkozta Németh Kristóf, akik több mint kétmillió forintot is összegyűjtöttek az esemény kapcsán.

© Zala Spring

A színész hozzátette, hogy tavaly október óta tartó szenvedélyében most érte el a legjobb eredményt.

– Ez a jótékonysági kupa éle­tem második versenye volt, és most először lettem első helyezett a kategóriámban. Szintén most játszottam életem első éjszakai golfversenyét, ami különleges élmény volt – fűzte hozzá Németh Kristóf.

A 10 éves Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány hiánypótló feladatokat lát el a nyugat-magyarországi régióban a koraszülöttmentés, valamint a gyermekintenzív gyógyítás és -rehabilitáció területén.

Ez is érdekelheti!

Az igen! 15 kilót hízott a terhesség alatt Németh Kristóf

Újabb kistesóra hajt Németh Kristóf fia

Csak hölgyeknek: Pucér kispapák hódítanak a neten

Németh Kristóf kőkeményen kiosztotta a magyar celebeket

A szervezet legfontosabb feladata annak a speciális koraszülöttmentőnek a működtetése és személyzetének biztosítása, amely 10 év alatt több mint 1500 alkalommal mentett gyermekéletet. Az Alapítvány szerelte fel a Nyugat-Dunántúl legnagyobb rehabilitációs központját fejlesztő eszközzel és műszerekkel, valamint részt vett a szakemberképzés támogatásában is. Tevékenységüket már harmadik éve támogatja a Zala Springs Golf Resort is – írták a koraszülöttek támogatásáért sajtóközleményében.