Gazdálkodónak áll Csonttörő?

Mezőgazdász oklevelet szerzett a korábbi profi világbajnok ökölvívó, Nagy „Csonttörő” János. Bár van már neki pékmesteri papírja is.
Mezőgazdász oklevelet szerzett a korábbi profi világbajnok ökölvívó, Nagy „Csonttörő” János. Bár van már neki pékmesteri papírja is.

A 45 éves Csonttörő 2001 és 2006 között a WBO-WBA profi szervezetnél kisvilágbajnoki, majd az IBC-nél vb-övet szerzett, az utóbbit többször megvédte. Érdekes pályaválasztásáról ezt mondta a Borsnak:

– Korábban kertészkedtem Budakeszin, állítólag nem is rosszul, ezért egy röpke ötletnek engedve OKJ-képzés keretében Aranykalász mezőgazdász oklevelet szereztem – magyarázta a büszke János.

Már korábban rájött,

könnyelműség egy lábon állni,

ezért ifjabb éveiben péktanfolyamot végzett.

Persze tizenegy éve azt műveli, amihez igazán ért: trénerként tüsténkedik. Jelenleg a Hegyvidék Harcosai XII. kerületi Küzdősport Akadémián vezetőedző, felnőtt tanítványai közül többen amatőr-bajnoki érmesek, és számos fiatal amatőrt is pátyolgat.

– Tóth Szilviára voltam a legbüszkébb, aki 48 kilóban magyar bajnok lett, de úgy gondolta, jövője szempontjából jobb, ha tanul, ezért fájó szívvel lemondtam róla – említette Csonttörő, akinek kisebbik lánya, a tízéves Henrietta nem a ring mellett döntött, de ő is nagy harcos, ügyes kempóversenyző.

– Hogy meddig edzősködhetek, az kérdéses.

A mezőgazdaság örök, a boksz nem annyira biztos elfoglaltság.

Sosem lehet tudni, mit hoz az élet.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors