Gáspár Evelin: Sosem mondták a pasik, hogy szép lennék

Hiába nyerte meg a MasterChef VIP 2 TV2 főzős realityjét, Gáspár Evelin önbizalmán ez mit sem változtatott. Félszegsége, szorongásai tovább kísérik az életében, és ebben nagy részük van a férfiaknak.
Hiába nyerte meg a MasterChef VIP 2 TV2 főzős realityjét, Gáspár Evelin önbizalmán ez mit sem változtatott. Félszegsége, szorongásai tovább kísérik az életében, és ebben nagy részük van a férfiaknak.

Úgy érzi, zöldfülű kislányként vágott bele a TV2 MasterChef VIP című műsorába Gáspár Evelin. Elsősorban édesanyjának, Beának akarta bizonyítani, hogy képes önállóan is sikert elérni, megállni a lábán.

Sosem kapott pozitív visszajelzést a fiúktól, ami nagyban hozzájárult a félszegségéhez © tv2

Minden egyes alkalommal úgy mentem be a műsorba, hogy meg fogom nyerni, pedig anyukám először kinevetett, hogy jelentkeztem. Biztosra vette, hogy a második adás után ki fogok esni – meséli a Borsnak az idősebb Gáspár lány. – Jogosan gondolta, mert akkor még egy tojásrántottát sem tudtam elkészíteni.

Evelint feltűnően sokszor érte kritika a műsorban azért, mert indokolatlanul önbizalomhiányos. Pedig – saját bevallása szerint – szüleitől rengeteg pozitív visszajelzést kap, csakhogy ezt a szülői elfogultságnak tulajdonítja. Nem tagadja, számára mások véleménye, a visszaigazolás rendkívül fontos, ezért is bizonytalanodott el többször is, amikor a műsorban nem kapott kedvező kritikát.

Családjától mindig sok biztatást kapott, mégsem erősödött meg az önbizalma © Bors

Az önbizalomhiányom kislánykoromból ered. Duci lányka voltam, később fogytam le. A média figyelme is hozzájárult, hogy ne érezzem jól magam a bőrömben, és még inkább az, hogy a pasiktól soha nem kaptam olyan visszajelzést, hogy szép lennék. Pedig vágytam volna rá. Még a volt barátom, akinek mindig küldtem magamról képet, sem dicsért egy szóval sem – folytatta Evelin, aki úgy érzi, az önbizalomhiány már végigkíséri az éle­tében.

A bizonytalansága ugyanakkor elhivatottsággal és céltudatossággal társul. Szeretne végre kilépni a celeb szerepkörből, és saját vállalkozást indítani, amihez a főzős reality is lökést adott.

Ez is érdekelheti!

Hiába vagyok 26 éves, anyukám a mai napig kiszolgál – Gáspár Evelin büszke Beára

Gáspár Evelin elárulta a titkát: futással és teniszezéssel fogy

Vadiúj Mercivel lepték meg szülinapján Gáspár Evelint – fotó

Valójában nem szeretek főzni, de azért itt rengeteget tanultam. Ahogy Győrfi Palit megleptem a streed foodos ételemmel, úgy magamat is. Ekkor derült ki számomra is, hogy milyen jól tudok rögtönözni. Imádom az édességeket, ezért ezekkel szeretnék foglalkozni, egyelőre csak hobbiszinten. Januárban elkezdtem a cukrásztanfolyamot, aztán kiderül, miként alakul az életem, mert most mesterképzésre is jelentkeztem egyetemre­ – mondta el Evelin.

Stohl Andrással és Győrfi Pállal. A mentősök szóvivőjével jó barátságba keveredett © tv2

A koronavírus-járvány miatt most nem merek belevágni egy saját üzletbe, és persze annyi tőkém sincs még, hogy azt a minőséget teremtsem meg, amit szeretnék. Mert én nem akarok a szüleim pénzén „menőzni”, ha majd én elő tudom teremteni hozzá az anyagiakat, akkor vágok bele, így egyelőre most kicsiben gondolkodom – folytatta határozottan a MasterChef VIP2 nyertese. – Egy minimanufaktúrát indítanék el a januárban elindult cukrásztanfolyam után, aztán, ha ez beválik, akkor tovább építem a vállalkozásomat. De most sokat gondolkodunk azon is, hogy édesanyámmal együtt szervezzünk borvacsorákat. A kertet átalakítjuk, és ha már utazni nem lehet, egy ilyen borvacsorán repítenénk el az embereket különleges helyekre, mert szeretjük a különböző országok gasztronómiáját tálalni – avatta be lapunkat céljaiba Evelin.

Az édességüzletem esetében is az a célom, hogy kitűnjek, ahogy a műsorban is nagyon exkluzív csokoládékkal dolgoztam, továbbra is azzal szeretnék, és persze egészséges, mindenmentes süteményeket állítanék elő. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Egy biztos, arra büszke vagyok, hogy rutintalanként sikerült egy rutinos háziasszonnyal, Polgár Tündével szemben nyernem.

Büszke rá, hogy egy rutinos háziasszonnyal, Polgár Tündével szemben nyert © tv2

Evelin elárulta, kikkel került szorosabb viszonyba a műsor alatt.

Kandász Andival jóban va­gyunk, vele már a műsor előtt is sokat találkoztunk, többször eljött hozzánk édesanyám borvacsorájára, és persze Győrfi Palit is imádom. Van egy közös csoportunk a MatserChef versenytársakkal, ab­ban már megbeszéltük, hogy szeptember végén tartunk egy közös fő­zést, sütizést, természetesen a zsűrivel együtt.

Kapcsolódó jegyzetünk ide kattintva olvasható.