Galambos Lajcsi drámai vallomása: számára végzetes lehet a koronavírus – azt is elmondta, miért

Az 59 éves trombitás retteg a koronavírustól. Galambos Lajcsi a Borsnak bevallotta: tüdőtágulása miatt számára végzetes lehet a fertőzés.

Az 59 éves trombitás retteg a koronavírustól. Galambos Lajcsi a Borsnak bevallotta: tüdőtágulása miatt számára végzetes lehet a fertőzés.

Hatéves kora óta fújja a trombitát Galambos Lajos, a tüdeje ezért jóval nagyobb a kelleténél. A légúti betegségeket is sokkal hamarabb kapja el, mint mások. Ráadásul az efféle fertőzések – amilyet a koronavírus is okoz – akár végzetes is lehet a zenész számára.

© Bánkúti Sándor/Bors

A kisebbik fiam, Istvánka már szerencsére kigyógyult a koronavírusból, de én nem tagadom, nagyon félek a fertőzéstől – mondta a Borsnak az 59 éves trombitás, aki igyekszik minden előírást betartani, s minél kevesebb emberrel érintkezni. – A tüdőtágulásom miatt számomra könnyen végezetes lehet a COVID, úgyhogy én nem bízhatok abban, hogy ha elkapom, akkor pillanatok alatt átfut rajtam a betegség. Istvánka szerencsére ép bőrrel megúszta, igazából tünetei sem nagyon voltak azon kívül, hogy kicsit rosszabb volt a közérzete, és volt egy pici hőemelkedése. Tíz napig volt karanténban, ami most szerdán járt le, úgyhogy azóta szabadon garázdálkodhat, és jöhet-mehet, persze csak ésszel – meséli Lajcsi, aki mindezek ellenére továbbra is jár fellépésekre, ráadásul ma nem is akármilyen felkérésnek tesz eleget.

Ez is érdekelheti!

Sörösüvegekből és utcazenéből lett milliomos Galambos Lajcsi

Galambos Lajos: A fiam elkapta a koronavírust

Megfenyegették a gyerekeimet - Galambos Lajos fiát pszichológus kezelte a razzia után

A május 3-án elhunyt 82 éves színművész, Szilágyi István emlékére trombitál

Szeretném, ha minél több pénzt sikerülne összegyűjteni a jótékonysági eseményen, mert Pityi bácsi özvegyének nagy szüksége van támogatásra. Jó magam is ott segítek, ahol tudok, így hát anyagilag is támogatni fogom Joli nénit. Bár a pénz nem oldja meg a lelki gondjait, és nem hozza vissza szeretett férjét, de remélem, legalább egy picit hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy könnyebb legyen az élete. Pláne ebben a kilátástalan időszakban.

Fia már átesett a betegségen, de Lajcsi még retteg tőle © TV2

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors