Friss: kisebb autóbalesetet szenvedett Bebe – fotókkal

Karambolozott a zenész, és nem is akárkivel! Hoppá!
Karambolozott a zenész, és nem is akárkivel! Hoppá!

Bebe épp a Zenebutik, Szerelmes hangjegyek című műsor tévéfelvételére tartott, amikor kisebb koccanásos autóbalesetet szenvedett. Az énekes sok mindenre számított, de arra nem, hogy a másik kocsiból pont a műsor házigazdája, jóbarátja, Jáger Gyula fog kiszállni. Szerencsére sem nekik, sem az gépjárműknek nem lett komolyabb baja.

– Vidékre siettem, és az egyik kereszteződésben koccant nekem egy autó. Azonnal kiszálltam, és velem együtt a másik sofőr is, de az első pillanatban nem az illetőre koncentráltam, hanem azt néztem meg, mekkora a baj.

Majd Amikor felpillantottam, megláttam Jáger Gyulát, ami azért volt vicces, mert pont az ő műsorának a tévéfelvételére mentem.

Szerencsére az anyagi kár sem óriási, arról nem beszélve, hogy egyikünknek sem lett semmi baja – mesélte Bebe, akitől Gyula vette át a szót.

– Mi is a forgatásra siettünk a párommal, hiszen nemrég vettük fel azt a zenei műsort, aminek zenekarom, a Charme együttes a házigazdája, én pedig a műsorvezetője. De a GPS kicsit elkalibrált és mindenáron komppal szeretett volna eljuttatni a végcélhoz. Ideges lettem, mert a két órával korábbi indulásból úgy nézett ki, hogy csúszás lesz. Össze-vissza telefonálgattunk a párommal, miközben azon izgultam, hogy egy egész stáb miattam fog várni. Miután plusz 80 km- t beleraktunk az autóba és időben rosszul álltunk, az egyik kereszteződésnél összekoccantam egy kikanyarodó autóval. Lassan mentünk, ezért szerencsére nem történt sem személyi sérülés, sem nagyobb anyagi kár – legyintett nevetve Jáger Gyula.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors