Fördős Zé farmon folytatja karrierjét

Röpke másfél év alatt nagyot fordult a világ a laza gasztrobloggerrel – hála az RTL Klubnak. A Bors megtudta, hogy Fördős Zé vezeti a csatorna új va­lóságshow-ját, a Farmot.
Röpke másfél év alatt nagyot fordult a világ a laza gasztrobloggerrel – hála az RTL Klubnak. A Bors megtudta, hogy Fördős Zé vezeti a csatorna új va­lóságshow-ját, a Farmot.

– Jó látni, hogy a sajtó előszeretettel foglalkozik Fördős Zével, akit A Konyhafőnökön kívül más műsorban is el tudnak képzelni. Szerencsére elmondható, hogy számos olyan sztárunk van, aki alkalmas a Farm műsorvezetésére. De hogy ki kapja végül ezt a feladatot, arról még kicsit korai beszélnünk, ugyanez igaz A Konyhafőnök új zsűrijének összetételére is – mondta el Pécsi Norbert, az RTL Magyarország sajtókapcsolati vezetője.

A népszerű blogger először 2014 szeptemberében tűnt fel A Konyhafőnök című műsorban, amelynek meghatározó személyisége lett, így nem meglepő, hogy ő az egyetlen, aki megúszta a zsűri átrendeződését. Mint elsőként megírtuk, a zsűri átszerveződik, Bernáth József és Vajda Pierre eltűnik a műsorból, Zé marad, és új kollégákat kap maga mellé.

Most újabb lehetőséget kapott a csatornától, hogy kipróbálja magát egy másfajta realityben. A műfajban már otthonosan mozog, hiszen korábban a dzsungelben is bevetették Szabó Zsófi, Madár és Aurélio mellett. Úgy tűnik, az RTL Klub hosszú távon számít a munkájára, aki újabb álmát valósítja meg. Korábban ugyanis azt nyilatkozta, szívesen lenne műsorvezető.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors