Film készül Rúzsa Magdiról

Elképzelhető, hogy Rúzsa Magdi rajongói hamarosan a mozikban is találkozhatnak az énekesnővel. A Bors ugyanis rábukkant egy készülő forgatókönyv címére, amely a művésznő egyik dalának címével egyezik meg.
Elképzelhető, hogy Rúzsa Magdi rajongói hamarosan a mozikban is találkozhatnak az énekesnővel. A Bors ugyanis rábukkant egy készülő forgatókönyv címére, amely a művésznő egyik dalának címével egyezik meg.

A Nemzeti Filmintézet a napokban tette nyilvánossá egyik pályázatának a végeredményét. Ebben a listában szerepel egy filmcím, amelynek a forgatókönyv megírására hárommillió forintot ítélt meg a Filmszakmai Döntőbizottság. A film címe Lesz, ahogy lesz, amely megegyezik Rúzsa Magdi egyik dalának a címével. Vajon mit jelent ez? Rúzsa Magdiról készül egy film? Vagy az énekesnő dalait használják fel? Vagy ez az egész csak véletlen? Ezt a kérdést tette fel a Bors a 34 éves hírességnek.

– Ez nem véletlen, a Lesz, ahogy lesz című dalom is egy slágerem, és igen, egy film tervei körvonalazódnak, jelenleg még csak egy forgatókönyv-fejlesztésről van szó – válaszolta Magdi, aki épp ezért nem akart konkrétumokba bocsátkozni.

Az énekesnő is kíváncsian várja, hogy mivé alakul a történet © Saját

– Örömmel és reménykedve várjuk, hogy sikerül-e egy nagyon nagy dolgot létrehozni, ami egy lassú folyamat. Jelenleg még a forgatókönyvírók dolgoznak. Szűkszavúan, elég sejtelmesen fogalmazott Magdi, nyilván, mert a projekt jelenlegi állásánál ennél többet még nem lehet mondani. Megkerestük a film egyik producerét, Radnai Pétert, hátha ő többet elárul.

Ez is érdekelheti!

Botrány – Rúzsa Magdi a rendőrség segítségét kérte

Rúzsa Magdi: Ígéretet tettem a Jóistennek

Rúzsa Magdi ügyesen dorombol

Rúzsa Magdi szereti a formás fenekét

– Rúzsa Magdi egyértel­műen Magyarország legsikeresebb női előadója – szögezte le Radnai Péter. – Neki van a legtöbb olyan slágere, aminek szerzője vagy társszerzője is. A fiatal női előadók közt egyedülálló módon dupla Aréna-koncerteket tudott csinálni, és a Magdaléna című előadása is a Pesti Színházban megért száz telt házas előadást. Ezek mind-mind Magdi elképesztő népszerűségét jelzik, és akkor még nem beszéltünk a telt házas fesztiválkoncertekről. Így jött az ötlet, hogy megnézzük egy másik műfajban, hogyan működne Magdi. A projekt egyelőre itt tart, és valóban készül egy forgatókönyv, ami Magdi dalaira épül.