Celeb

Fiatal barátnője tartja a lelket a súlyos beteg Orbán Józsiban

HG

Létrehozva: 2017.12.30.

<p>Az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy Orbán Józsi fellép-e az Omega koncertjén a Papp László Arénában. A 100 Folk Celsius nagybeteg énekese, ha csak rövid ideig is, de játszott a 12 ezres nézősereg előtt. Ez nem kis részben fiatal szerelmének köszönhető, aki támasza a bajban. </p>

Teljesült a nagybeteg Orbán Józsi kívánsága: kicsit javult az állapota, így ott lehetett zenekarával, a 100 Folk Celsiussal az Omega Volt egyszer egy Vadkelet című jubileumi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. 

Az Omega már jóelőre bejelentette, hogy a bulin a countryzenekar forrósítja fel a hangulatot a fő attrakció előtt Kóborék könnyedebb hangvételű dalaival. A koncert közepéig sokan hiányolták Orbán Józsit, rajongói aggódva találgatták, egyáltalán ki-   jön-e a színpadra. Amikor végre megjelent, a zenekar vezetője, Littvay Imre azzal konferálta föl, hogy Józsi a betegágyáról jött el, mert semmiképp nem akarta kihagyni a koncertet. Igaz, csak két ember támogatásával tudott kimenni a színpadra, és csak két dalt énekelt, de így is óriási ünneplésben volt része: a Régi csibészek után a közönség percekig tartó tapssal ünnepelte.

A koncertet záró Petróleum lámpára visszatért zenésztársai közé, de ekkor már meglehetősen gyengének látszott, sokan azt hitték, meg sem várja a szám végét. Jobb kezén a ruhaujja alól kanül villant ki, lesoványodott lábain láthatóan lötyögött a nadrág. Végül azonban, nemcsak a koncert végét várta meg, hanem az utána rendezett partira is elment. És ott jött az igazi meglepetés: egy gyönyörű fiatal nővel az oldalán jelent meg. Amikor beléptek az ajtón, barátai, ismerősei a nyakába borulva ünnepelték. 

– Nem vagyok túl jól, de remélem, lesz ez jobb is – mondta szűkszavúan, de mosolyogva Orbán Józsi. Majd átölelte fiatal barátnője derekát, aki a Borsnak elárulta, már régóta együtt van a countryzenésszel.

Egy bennfentes szerint barátait is meglepte, hogy az énekest ilyen fiatal barátnő támogatja.

– Nem tudtunk róla, hogy van egy ilyen gyönyörű védangyala Józsinak. A lány láthatóan óvja mindentől, és amikor csak lehet, mellette van. Most kiderült, sokat tett azért is, hogy Józsi itt lehessen a koncerten. Ápolja, vigyáz rá, lelki és testi támasza. Látszik, hogy nagyon szereti – mondta lapunknak a zenész egyik kollégája. 

Október közepén jött a hír, hogy A Paff, a bűvös sárkány és még sok sláger előadója rosszul lett az utcán, onnan került kórházba. Azóta kiderült, hogy súlyos betegséggel küzd. A 100 Folk Celsius jelenleg az Omegával turnézik, Józsi csak a legfontosabb koncertekre megy el, így lépett fel Kassán is az Omega előtt.

Ember tervez

Felejthetetlen élményben volt részük azoknak, akik ott lehettek az Omega jubileumi koncertjén. A Papp László Budapest Sportarénában telt ház fogadta a zenekart, már csütörtök este előtt az állóhelyek is elkeltek. A koncerten elhangzott szinte az összes Omega-örökzöld, köztük a Fekete pillangó, a Ballada a fegyverkovács fiáról, és felcsendültek olyan dalok is, amelyeket az együttes legalább tíz éve sehol nem játszott.

– Sajnos több VIP vendégnek sem tudtunk jegyet adni, akik nem szóltak időben, kint rekedtek – mondta a Borsnak Kóbor János a koncert utáni partin. – De nagyon örülünk, hogy tetszett a közönségnek, rég­óta vártuk ezt a koncertet. Sajnos, sok minden közbejött, emiatt több dolgot meg kellett változtatni. Ebből az következett, hogy a koncertet, ebben a formájában el sem tudtuk próbálni. Szerintem ez olykor talán hallható is volt, de nagyon örülünk, hogy ettől függetlenül mindenki jól érezte magát, mert nekünk ez a legfontosabb. 

Feloszlik a Scorpions

A koncert közepe táján Kóbor János elcsukló hangon jelentette be, hogy feloszlik a Scorpions. Az Omega és a német rockegyüttes évtizedek óta szoros barátságban van, koncertjeiken egymás dalait is játsszák. Az arénában most a Still Loiving You című számot adták elő Benkőék a „testvérzenekar” tiszteletére.

– A felkészülés alatt több olyan hírt is kaptunk, ami miatt változtatnunk kellett a repertoáron. Ezt a dalt sem terveztük ma este játszani. Hannoveri barátaink rossz hírt közöltek velünk, a Scorpions tagjaitól megtudtuk, hogy 2017. december 31-vel megszűnik a zenekar – jelentette be szomorúan a színpadon Kóbor János.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143561_auto_resized.jpg
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27219_resized.jpg?avcount=1713553512
origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142175_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142412_auto_resized.jpg
hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140755_auto_resized.jpg
ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140989_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Ukrajna bukásával Magyarország is veszélybe kerülhet egy amerikai elemzés szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27218_resized.jpg?avcount=1713553512
origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17073172_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713553512
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713553512
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142944_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt