Fiaik kritizálják Marsi Anikót és Palik Lászlót

Vilmos és Vince a legnagyobb kri­tikusa a televíziós házaspárnak.
Vilmos és Vince a legnagyobb kri­tikusa a televíziós házaspárnak.

Palik László és Marsi Anikó fiai, a tizenhárom éves Vilmos és a tízéves Vince alaposan szemmel tartja híres szüleit. A sztárcsemeték időről időre „ellenőrzik” a televíziósok teljesítményét, noha őket egyelőre teljesen hidegen hagyja a műsorvezetés.

– Semmiképpen sem szeretnék, szeretnénk a feleségemmel együtt „valakit” vagy „valamit” faragni a gyermekeinkből. Egy célunk van, hogy boldognak lássuk őket. Vannak elvárásaink a hétköznapi életüket illetően, de ezen felül minden más az ő döntésük lesz. Mi a napi sportot, több idegen nyelv magas szintű elsajátítását és az olvasást tartjuk fontosnak, de hála istennek ezt ők természetesnek fogják fel, és nem kényszernek élik meg – kezdi lapunknak Palik László, akinek fiai csupán különleges alkalmakkor kuporodnak a tévé elé.

– Az igazat megvallva nem a tévé az információszerzésük forrása. Számukra lényeges tartalmakat az online térből szerzik meg. Tévét pedig rendkívül céltudatosan néznek, azaz ha olyan speciális tartalom van, amit csak ott tudnak megnézni – fűzi hozzá a képernyős, majd hozzáteszi: ettől függetlenül a fiai mindig fél szemmel figyelik őket.

– Időről időre „ellenőrzik” a teljesítményünket. A véleményüket pedig soha egy pillanatig nem rejtik véka alá. Plusz rengeteg kérdésük van, így volt ez az Exatlon esetében is, illetve már a készülő új sportreality, a Fuss család, fuss! kapcsán is nagyon kíváncsiak. Mi ennek nagyon örülünk, és próbálunk a legjobb tudásunk szerint válaszolni mindenre, ami foglalkoztatja őket.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors