Fésűs Nelly: Csenge lányomon a lábujjától a feje búbjáig minden valódi!

Fésűs Nelly lányát sokan azzal vádolják, hogy szépségét és tökéletes alakját is plasztikai sebészeknek köszönheti.
Fésűs Nelly lányát sokan azzal vádolják, hogy szépségét és tökéletes alakját is plasztikai sebészeknek köszönheti.

Nem esett messze az alma a fájától – mondják. Ez nagyon is igaz Fésűs Nellyre és lányára, Csengére: a 17 éves kamaszlány szépsége ugyanis, miként anyukájáé, megkérdőjelezhetetlen.

Vagy mégsem?

Rosszmájúakban ugyanis felötlött, sőt van, aki egyenesen azt állítja, hogy a szinte még gyereklány nem is természetesen ilyen gyönyörű, hanem már most szépészeti beavatkozásokon esett át, és ennek köszönheti igéző, hibátlan külsejét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Do I still have to work on my tan?

Хорватх Ченге ♛ (@cs.enge) által megosztott bejegyzés,

„A cicik eredetik?”

„Ez sajnos mű mell, nagyon látszik rajta, ilyen szép kislánynak, akinek megvannak az adottságai, minek feltöltött száj is?!”

„17 évesen miért kellett ilyen Kelemen Anna szintre botoxoltatni a szádat, mikor a természetes mindig szebb, mint a műszáj? Így csak egy vagy a tucatból!”

Csenge kételkedő követői ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat engednek meg maguknak, ám a modell szakmában szárnyait bontogató lány karakánul visszavág, és nem érti, hogy feltételezhetnek róla ilyet. A Borsnak pedig maga az anyagtigris színésznő, Fésűs Nelly reagált a rosszindulatú megjegyzésekre, és védte meg csemetéjét, kikérve magának a feltételezést is.
AKi egy kicsit is ismerné Csengét, az tudná, milyen szellemben nevelem a lányomat, és hogy ő maga is milyen elveket vall. Sosem feküdne kés alá! – csattant fel Nelly, aki nem is érti a meggyanúsítást.

17 és fél éves, könyörgöm! hogy merül ez fel valakiben? Sajnos az emberi irigység és rosszindulat határtalan... Tudom, a mai mű-világban nehéz elhinni, hogy léteznek még természetes szépségek, de mindenkit megnyugatatok, léteznek, és az egyiküket biztosan én szültem!Tehát Csengén a lábujjától a feje búbjáig minden valódi, és lesz is, ha csak nem szül 14 gyereket és lóg majd a melle a lábfejéig húsz év múlva – szögezte le az édesanya, aki azt üzeni a rosszmájúaknak:

söprögessenek inkább a saját házuk táján, tegyenek rendet a lelkükben, és ne máséba tapossanak bele.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🤎

Хорватх Ченге ♛ (@cs.enge) által megosztott bejegyzés,