Feró pálinkával fertőtlenít

Nagy Feró elképesztő formában lépett színpadra a Beatricével a Raktárkoncert-sorozat legutóbbi felvételén. Egyáltalán nem látszott rajta, hogy sokkal jobban meg van ijedve, mint a járvány kezdetén. Unokáitól azon- ban az óvatossága sem tudja távol tartani.
Nagy Feró elképesztő formában lépett színpadra a Beatricével a Raktárkoncert-sorozat legutóbbi felvételén. Egyáltalán nem látszott rajta, hogy sokkal jobban meg van ijedve, mint a járvány kezdetén. Unokáitól azon- ban az óvatossága sem tudja távol tartani.

Nagy Feró a járvány kezdetén közel négy hónapra önkéntes karanténba vonult, így viszonylag nyugodtan teltek a napjai, de hozzá kell tennünk:

nem az a fajta, aki képes sokáig egy helyben maradni.

A mindig energikus rocker így aztán nagyon örült, amikor nyáron kiszabadulhatott, és csaphatott néhány bulit. Most viszont jobban meg van ijedve, mint a vírushelyzet elején.

74 éves, és térdműtéten esett át, de Feró olyan frissen mozgott, mint egy huszonéves © Ripost/Markovics Gábor

– Most már kezdek besokallni. Úgy gondolom,

ez a második hullám sokkal komolyabb lesz, de ha betartjuk a szabályokat, talán megússzuk.

Rám már nagyon odafigyel a családom, mivel már szépkorú vagyok, vigyáznak rám, mint egy aranytojást tojó tyúkra. Egyébként egy jó tipp a vírus ellen:

fertőtlenítsünk pálinkával, és együnk hozzá egy kis fokhagymát

– ma­gyarázta nevetve a Beatrice énekese, aki nem bírja ki, hogy ne lássa két imádott unokáját, Patrikot és Aliz Beatricét.

– Róluk nem tudok lemondani! Hogy mondom meg egy kisgyereknek, hogy ne gyere, mert megfertőzheted a papát. Jöjjön! Majd az Úristen eldönti, hogy mi legyen. Azt vettem észre magamon egyébként, hogy egyre engedékenyebb nagypapa vagyok. Mindent megengedek nekik, így én vagyok náluk a kedvenc – árulta el Feró. A 74 éves énekes tavaly átesett egy térdműtéten, ám ez sem akadályozta meg abban, hogy táncoljon a színpadon.

EZ IS ÉRDEKELHETI:

Raktárkoncertek - Elbukott a matekon Kiss Endi – videó

Raktárkoncertek - Ganxstáék: A Kartel elpusztíthatatlan - videó

Raktárkoncert: Vikidállal nagy durranás a Dinamit – videó

Nehezen viseli a bezártságot © Ripost/Markovics Gábor

– Nem volt ez egy akkora mű­tét, másnap már haza is engedtek. Az orvos szólt, hogy kíméljem a térdemet. Nálam ez úgy nézett ki, hogy aznap volt A Dal című műsor forgatása, amin felugrottam egy asztalra, majd leugrottam. Szóltak, hogy ezt inkább ha­nyagoljam, de őszintén szólva

tényleg remek formában vagyok

– büszkélkedett Feró.

Milliárdos segítség

A Raktárkoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja tette lehetővé a világjárvány miatt bajba jutott hazai zenei ipar kétszáz előadója és háttérembere számára. A koncertfilmek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan megnézhetők lesznek. A Lounge Group jóvoltából már a Raktárkoncertek nyilvánosságra kerülése előtt számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül a raktarkoncert.hu honlapon és a vonatkozó közösségi média oldalakon. A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.